AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Grayscale Bitcoin Trust Proposes Amendments in Anticipation of Uplisting to ETF

Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) Står Muligvis Overfor Realitet

Grayscale, der er forvalter af Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), har foreslået ændringer til tillidsaftalen forberedelse til en potentiel oprykning til en spot Bitcoin (BTC) børsnoteret fond (ETF).

Formålet med denne ændring er at tilpasse GBTC’s struktur med andre ansøgere, herunder BlackRock, og optimere dens position på det skiftende marked.

Ifølge en fil på onsdag vil de foreslåede ændringer, der vil være genstand for en aktionærstemme, omfatte to centrale ændringer i tillidsaftalen. For det første vil ændringen muliggøre opkrævning af gebyrer dagligt i stedet for den nuværende månedlige opkrævning. Det er dog værd at bemærke, at denne strukturelle ændring er adskilt fra en eventuel gebyrnedsættelse, som Grayscale har forpligtet sig til, men endnu ikke afsluttet. På nuværende tidspunkt opkræver GBTC et 2% administrationsgebyr, mens de typiske gebyrer for virksomheder, der venter på godkendelse af spot Bitcoin ETF, ligger mellem 0,7% og 1%.

Den anden foreslåede ændring tillader sammenblanding af aktiver i en fælles konto, hvilket effektivt vil forenkle oprettelse og tilbagekøb af aktier. Denne forbedring er muliggjort gennem tjenesten Coinbase Custody, som også vil blive benyttet af BlackRock iShares og andre ansøgere til spot ETF.

Grayscales foreslåede ændringer er en del af deres løbende bestræbelser på at optimere GBTC’s struktur og sikre sig klar til en eventuel oprykning til NYSE Arca som spot Bitcoin ETF, afventende i forhold til regulatoriske godkendelser.

Det er værd at bemærke, at ændringerne ikke er afgørende for konvertering til en ETF ifølge filen.

I løbet af de næste 20 dage vil aktionærerne have mulighed for at stemme om de foreslåede ændringer.

Top  Binance stopper handel med Monero: Hvad betyder det for kryptomarkedet?

Analysen i branche forventer, at den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) vil godkende adskillige spot Bitcoin ETF’er i hurtig rækkefølge. Uanset hvilket selskab der tilbyder ETF’en, og konsekvenserne for kryptomarkederne, der har oplevet et langvarigt lavpunkt, forbliver dog usikre.

Grayscale har været førende inden for den juridiske kamp for at sikre SEC-godkendelse til en Bitcoin ETF, en fondstype, der har været tilgængelig i Europa og Canada i årevis. Da retssagen begyndte at hælde til Grayscales fordel, indgav også store aktører i den finansielle branche, herunder BlackRock og Fidelity, ansøgninger om at tilbyde deres egne ETF’er.

Med den nuværende positive tendens omkring lanceringen af spot Bitcoin ETF har kryptomarkederne oplevet en stigning, der har ført til, at den førende cryptocurrency nåede $35.198, det højeste niveau siden maj 2022.

Estimere efterspørgslen efter en ETF er dog udfordrende på grund af den varierede metrik, der anvendes af investorer og analytikere.

Crypto-firmaet NYDIG estimerer efterspørgslen efter en spot Bitcoin ETF til omkring $30 milliarder.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button