BitcoinKrypto News

Bitcoin runder 40.000 dollars igen: Kryptovalutaens rally fortsætter

Bitcoin Rally Fortsætter Med Sprunget Over 40.000 USD

Bitcoin har fortsat sin rally i weekenden med en stigning over 40.000 USD. På handelsplatformen Bitstamp kostede en Bitcoin tidligt mandag morgen 41.343 dollar, hvilket er cirka tre og en halv procent mere end dagen før. Dette bringer Bitcoin til en markedsværdi på over 800 milliarder dollar.

Historisk set var Bitcoin-kursen faldet til næsten 15.000 dollar for omkring et år siden. Men det imageproblem, som Bitcoin tidligere havde, er tilsyneladende nu blevet løst i mange investereres øjne.

Udsigterne til godkendelse af Bitcoin-baserede ETF’er i USA har længe været årsag til, at digitale valutaer har nydt gavn. Eksperter anser godkendelse fra den amerikanske børsmyndighed i begyndelsen af det nye år for at være ret sandsynlig, hvilket sandsynligvis vil øge efterspørgslen efter Bitcoins. Omvendt, hvis der ikke gives godkendelse, kan Bitcoin-kursen komme under pres.

Derudover er der håb om mulige rentesænkninger i betragtning af de nyligt faldende inflationsrater. En tale fra chefen for den amerikanske centralbank, Jerome Powell, på fredag gav yderligere næring til investorernes forventninger om renter. Powell gentog Fed’s villighed til at hæve renten yderligere, hvis det var nødvendigt, men sagde også, at pengepolitikken allerede er ret restriktiv.

I denne sammenhæng bliver de amerikanske arbejdsmarkedsdata på fredag vigtige, da udviklingen på arbejdsmarkedet spiller en stor rolle i forhold til både økonomiens styrke og inflationspresset.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Meme Coin Mani fortsætter: NOLA Token Catalyst For Next ETF Crypto Surge?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button