AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Qatar’s Sovereign Wealth Fund May Buy $500B in Bitcoin: Is This the Catalyst for BTC to Reach $100,000?

Rygtet om, at Qatar kunne være på vej til at blive en stor bullish driver for Bitcoin (BTC), fik de sociale medier til at gå i overdrive, da den velkendte Bitcoin-maksimalist Max Keiser tweetede om emnet. Keiser hævdede, at der er meget larm om, at Qatars suveræne formuefond kunne være ved at finde op til 500 milliarder dollars værd af BTC.

Speculationen blev hurtigt retweetet af adskillige indflydelsesrige personer og nyhedsmedier og genererede stor aktivitet på sociale medier. Selvom rygterne om Qatars planer om at indtræde på Bitcoin-markedet endnu ikke er blevet bekræftet, og der ikke er blevet rapporteret bredt om det af ansete krypto nyhedsmedier som faktum, er spekulationen om, at betydelige suveræne formuefonde er interesserede i at træde ind på BTC-markedet, sandsynligvis positivt for prisudviklingen.

Bitcoin oversteg 42.000 dollars mandag for første gang siden april 2022 og ligger i skrivende stund omkring 41.600 dollars, hvilket er en stigning på ca. 5% inden for de seneste 24 timer og mere end 10% inden for de seneste fire dage.

BTC’s seneste opstigning kommer på grund af flere faktorer, herunder spekulationer om, at den amerikanske føderale reserve vil sænke rentesatserne i de kommende kvartaler. Derudover består optimismen om, at spot Bitcoin ETF’er snart vil blive godkendt i USA, som har verdens største og mest flydende finansielle markeder.

Andre positive fortællinger, såsom den kommende Bitcoin-halvering næste april og det faktum, at BTC ser ud til at følge næsten perfekt i fodsporene af dets klassiske cirka fireårige markeds cyklus, samt bullish tekniske udviklinger, tilføjer yderligere vægt til den positive BTC-tese.

Top  Ripple-Preis im freien Fall: XRP-Inhaber in Gefahr

De næste bemærkelsesværdige modstandsniveauer for tyrene at sigte efter er de højder, der blev nået i slutningen af april 2022 tæt på 43.000 dollar. På kort sigt er det sandsynligt, at BTC vil teste højderne fra 2022 i området 48.000 dollar inden for de næste par uger.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button