AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Ark Invest fortsætter med at afhænde Coinbase-aktier

Ark Invest Får Indtægter og Øger Cryptocurrency Aktivitet

Ark Invest, ledet af Cathie Wood, har endnu engang omformet sin portefølje ved at sælge over $1.4 millioner værd af aktier i Coinbase Global Inc. Denne beslutning kommer efter en række nylige salg og sker under en positiv periode på cryptocurrencymarkedet, især med Bitcoin-handel over den afgørende $40.000-grænse.

Den seneste ændring i Ark Invests cryptocurrency-aktiver involverede afhændelsen af 10.218 Coinbase-aktier gennem dets flagskibsfond ARK Innovation ETF og Ark Fintech Innovation ETF.

Salget fandt sted under en bredere rally i cryptocurrencies i forbindelse med forestående beslutninger om spot Bitcoin ETFs.

Coinbase-aktierne, som mandag lukkede næsten 5,5% højere på $141.09, har været genstand for Ark’s strategiske justeringer. Dette er ikke første gang, Ark Invest har skåret ned på sine Coinbase-aktiver. Den 28. november afhændede firmaet 43.956 Coinbase-aktier til en værdi af $5.3 millioner, mens aktien nåede $119.77, hvilket markerede det højeste punkt siden april 2021.

Den strategiske handling faldt sammen med en imponerende 55% stigning i Coinbase-aktiekursen i løbet af november, hvilket afspejler en forbedret stemning på kryptomarkedet.

Arks seneste afhændelse af Coinbase-aktier følger dets betydelige afhændelse i juli, hvor firmaet solgte over $100 millioner værd af Coinbase-aktier, mens priserne svævede omkring $90.

Cathie Woods firma har været dynamisk i at tilpasse sin eksponering over for Coinbase, hvilket viser evnen til at kapitalisere på favorable markedsforhold samtidig med at man afværger potentielle risici.

Samtidig med salget af Coinbase øgede Ark Invest sin beholdning i Robinhood Markets Inc. På mandag købte Ark Invest 14.704 aktier af Robinhood. Købet kommer samtidig med, at aktie- og cryptocurrencymæglerplatformen annoncerede en 75% stigning i cryptocurortrading på sin platform i november sammenlignet med oktober.

Top  Blockcast sikrer $2.85 million i investering fra krypto venturefond og andre investorer

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button