AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Investorer forventer at US Fed vil sætte renteforhøjelser på pause – Bitfinex analytikere.

Ifølge den seneste Bitfinex-rapport “leaner finansmarkederne nu hen imod en potentiel rentenedsættelse af Fed [Federal Reserve], hvor CME FedWatch-værktøjet angiver en 78 procent sandsynlighed for en sådan bevægelse ved udgangen af deres møde i maj 2024. Dette er en bemærkelsesværdig ændring fra blot en måned siden, hvor sandsynligheden blev vurderet til 41 procent”. Analytikerne tilføjede, at “investorerne i øjeblikket tror, at Fed vil sætte pause for renteforhøjelserne, idet de ser den nuværende politik som tilstrækkeligt restriktiv til at moderere væksten og stabilisere priserne uden at udløse en recession. Denne delikate balance er afgørende for den amerikanske økonomi, mens den navigerer gennem usikre økonomiske forhold.”

På en anden front har Bitcoin nået et nyt års højdepunkt, og er steget til over $41.646 den 4. december, og har dermed overgået det tidligere handelsinterval øverste grænse. Det nye højdepunkt kom efter, at BTC havde haft sin stærkeste månedlige afslutning siden marts 2022. Bitfinex-analytikere sagde, at denne opadgående bevægelse kan tilskrives en kombination af faktorer, herunder en markant ændring i dynamikken i futures markedet sammenlignet med spotmarkedet. Der var betydelig købsaktivitet på markedet, især rettet mod at absorbere udbuddet over $37.500, nær den øvre grænse for dets ​​nyeste handelsinterval, sagde de. På den 1. december svævede BTC stadig under områdets højeste. Den samlede volumen til delta (CVD) for futuresmarkedet, der måler BTC’s mellem- til langsigtede købs- og salgspress ved at sammenligne købe- og salgsvolumen over tid, var mere modstandsdygtig ved nedture på de lavere tidsrammer end CVD for spotmarkederne.

Morgan Beller, der er general partner hos NFX, en VC-virksomhed, der investerer i startups på pre-seed og seed-stage, sagde til Bloomberg, at “når markedet var skruet og det typen af grundlæggere, der kan beskrives som” frugtfluer “kom ind på kryptomarkedet. Beller fortalte Bloomberg, at disse grundlæggere troede, at det var som “det mest sexede tilbehør at have en kryptovirksomhed og troede natten over, at de ville være værd at mange penge på papir.” “Hvad markedet, der afkøler, gjorde, er at filtere disse grundlæggere ud. Så nu har du virkelig kun grundlæggere, der kommer ind, der virkelig, virkelig bryr sig, der rent faktisk har et problem, der skal løses. Så på en mærkelig måde er bjørnemarkedet meget rart, fordi det automatisk anvender et filter, i det mindste øverst i starten af virksomheder, der ikke nødvendigvis er der i et bjørnemarked, sagde hun.

Top  Billionaire CEO Michael Saylor Continues to Expand MicroStrategy’s Bitcoin Holdings

The Sandbox, en decentraliseret spil virtuelle verden og datterselskab til Animoca Brands, og Warner Music Group, det globale musikunderholdningsselskab, annoncerede lanceringen af en ny oplevelse for hip-hop fans: “Breakin’ B.I.G.” Det beskrives som en hyldest til “de elskede side-rullende spil fra 1990’erne,” der nedsænker spillere i et kvarter, hvor The Notorious B.I.G. “regerer suverænt.” Spillet fejrer den tid, hvor den amerikanske rapper Biggie blev berømt, og bringer G.O.A.T. til dagens musikfans på en helt ny måde med hylde til hans Brooklyn rødder og dannelse af Junior M.A.F.I.A. “Flere aktiviteter står for at lancere i december, herunder den spilbare “Breakin’ B.I.G.” oplevelse, en eksklusiv avatar-samling, og det nyrenoverede Warner Music Group sociale knudepunkt. Spillere vil kunne træde ind i en 2D arkadestil verden, der er sat i det musikfyldte baggrund af 1990’ernes Brooklyn, hvor de antager rollen som en aspirerende rapper med dyb beundring for Biggie, der stræber efter at gøre det stort i musikbranchen, oplyste meddelelsen.

Bitget ser ud til at have lanceret TraderPro-programmet for at give brugerne mulighed for og incitamenter for at blive elitehandlere. Programmet skaber en konkurrence, der giver dem muligheden for at tjene belønninger på 10.000 USDT og dobbelt fortjeneste “uden at investere rigtige penge”. For at give større anerkendelse til de bedste handlende, tilbyder Bitget de initiale kapitalinvesteringer til brugerne, sagde virksomheden. Programmet er opdelt i to faser: TraderPro udfordringsfasen og elitehandelsfasen. De brugere, der udmærker sig i programmet vil også blive fremhævet i eksklusive anbefalingsslots og mærket med specielle badges, tilføjede de.

Folks Finance, selskabet bag, sagde, at dette strategiske træk forventes at tiltrække nye brugere og fange opmærksomheden fra investorer i den traditionelle finansielle sektor, idet væksten (‘RWA’) for RWA potentiale menes fortsat at vokse. Digital Asset Management-selskab 21.co forudser, at RWA-branchen kunne stige til 10 billioner dollars inden 2030.

Top  Bitcoin kursen korrigerede til 0,382 Fib Niveauet på omkring 25.580 USD

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button