RegulationRegulierung

Finanzaufsichtsbehörde des Staates New York warnt: Kryptowährungen bieten Umfeld für illegale Finanzierungen

I en nylig tale på Crypto Winter Summit kritiserede finansmyndigheden i New York, Adrienne Harris, anonymiteten af kryptokurrency og advarede om, at den skaber et miljø, der er sårbart over for illegale finansielle formål. Harris påpegede, at selvom digitale valuta har sporbarhed, kræver kontante løsesumudbetalinger fysisk tilstedeværelse, hvilket ikke er tilfældet med kryptovaluta.

Harris delte også udfordringen med at “socialisere” kryptofirmaer til regulatoriske miljøer, hvor hun understregede behovet for kryptofirmaer at give tilstrækkelig opmærksomhed på overholdelse og ressourcer til at håndtere det. Hun nævnte eksempler på regulatoriske handlinger imod firmaer som Coinbase og Robinhood for at understrege vigtigheden af at overholde reglerne.

Derudover fremhævede hun behovet for en modent finansielle virksomhed for at være en del af kryptokurrenciernes økosystem. Hun opfordrede kryptofirmaer til at investere i compliance og ressourcer for at opretholde et robust KYC-system.

Harris forudsagde desuden en stigende opmærksomhed på kryptokriminalitet, da antallet af sager fra justitsministeriet og andre internationale myndigheder vokser. Hun understregede behovet for regulatorisk opmærksomhed på kryptofirmaer, som ofte vokser hurtigere end deres evne til at følge med lovgivningen.

For at holde sig opdateret om kryptonyheder anbefalede hun regelmæssige opdateringer i indbakken.

Top  Japanischer Pensionsfonds erwägt Bitcoin: Bedeutender Schritt in die Welt der Kryptowährungen

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button