BitcoinChainlinkEthereumKrypto News

Krypto-Experte Philipp Sandner: Bitcoin und Co. vor erneutem Höhenflug

Bitcoin og andre kryptovalutaer: Hvad kan vi forvente?

Baggrund:

Siden december 2022 har værdien af Bitcoin mere end fordoblet sig til over 32.600 euro. Den stabile kurs har skabt nye forhåbninger om fremtidige kursstigninger.

Historisk set:

I marts 2021 steg Bitcoin for første gang til over 50.000 euro, men oplevede en korrektion på næsten 50% inden for tre måneder. I november 2021 nåede den en ny rekord på over 56.000 euro. I 2022 faldt værdien til 15.000 euro, og det virkede som om, at hypen omkring kryptovalutaer var forbi.

Men nu:

I løbet af 2023 steg værdien af Bitcoin med omkring 100%. Ethereum steg med 67%, Solana med 300% og Chainlink med 125% i kølvandet på Bitcoin, ligesom mange andre mindre kryptovalutaer. Der er stadig spekulation om, hvad der vil ske fremadrettet, men Bitcoin stigningen i 2023 har været langt mere stabil og dermed sundere end i 2021.

Ekspertudsagn:

“Zahlreiche Banken in Deutschland und im Ausland bauen an Produkten und Lösungen, um Krypto-Assets anbieten zu können. Gerade in Europa entstehen hierfür gerade gute regulatorische Rahmenbedingungen.” – Philipp Sandner, Kryptoekspert og professor ved Frankfurt School of Finance & Management.

Han mener også, at diverse vores som BlackRock har lagt deres skepsis over for Bitcoin væk, hvilket også vil gavne andre kryptovalutaer på grund af deres korrelation til Bitcoin.

Prognose:

Den stabile stigning i 2023 og de regulatoriske fremskridt giver Bitcoin og andre kryptovalutaer en stærk position. For at nå niveauet fra 2021 ville der være behov for en stigning på cirka 50%. Det er ambitiøst, men muligt. Sandsynligheden for denne prognose vurderes til 75%.

Top  Bitcoin ETFs erobrer markedet: Investorer investerer milliarder fra udlandet

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Find Chainlink News og opdateringer her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button