BitcoinKrypto News

Bitcoin (BTC) optræder stærkere end nogensinde – er vi på vej mod et stort fald?

Wieso steigt Bitcoin?
Fundamental er stigningen i kursen drevet af to faktorer: For det første håbet om institutionel kapital i forbindelse med forventningen om godkendelse af en Bitcoin Spot ETF. Den ansvarlige børsmyndighed SEC må ikke lade fristen den 10. januar 2024 passere uden en beslutning. Størstedelen af markedsovervågerne forventer en godkendelse, selvom det angiveligt kun skulle være i en nedskaleret form.
Derudover ændrer det makroøkonomiske narrativ sig til det bedre i disse dage. Inflationsraten falder, institutionelle penge vender sig i stigende grad fra rentebærende statsobligationer mod risikoaktiver som tech-aktier og Bitcoin. Banker som Morgan Stanley forventer derfor betydelige rentesænkninger i de kommende 24 måneder. Det er positivt for begrænsede aktiver som Bitcoin.
Til trods for uændret høje rentesatser stiger den globale pengemængde M2 allerede med mærkbare positive virkninger på Bitcoin.

Wie geht es weiter?
Faktisk er der meget, der taler for, at den nuværende bull run stadig har noget krudt tilbage. For eksempel er MVRV-indikatoren med 1,5 stadig ret fornuftigt vurderet. Til erindring står MVRV for forholdet mellem Market Value og Realized Value og viser perioder med underafkøling henholdsvis overophedning.
Som det ses i nedenstående grafik, truer en egentlig overophedning først ved værdier mellem 7 og 9. Men markante korrektioner skal forventes i enhver bull run. Handlende bør også være forberedt på tilbageslag på op til 20 procent, selv i denne bullmarked. Ved sådanne ekstreme kursbevægelser er en kortfristet gevinstrealisering ikke kun sandsynlig, men sund.
Men det er ikke seriøst at forudsige, hvornår disse vil komme.

Bitcoin: Langfristig bestens gerüstet
Fundamentalt set bør man være godt på vej med Bitcoin i porteføljen i de kommende 24 måneder. Udover den nævnte positive makroøkonomiske udsigt står BTC Halving også for døren. Sammen med en aldrig set interesse fra institutionelle investorer tilbereder der sig faktisk en “generationsoverskridende investeringsmulighed”.
Eller for at sige det med ordene fra institutionelle kryptoaktiveradministratorer Hashdex: “Vi befinder os i øjeblikket i en krypto-forår og forbereder os på en varm sommer i 2024.”

Top  Ethereum Staking og positiv udvikling indikerer en bullish tendens for ETH

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button