AnalyseBitcoin

Altcoin-Futures führen zu übermäßigen Liquidationen von 250 Millionen US-Dollar: Die Auswirkungen auf den Markt und die Bedeutung großer Liquidationen

Den pludselige volatilitet på kryptomarkedet har ført til massive likvidationer af altcoin-futures for over 250 mio. USD inden for de seneste 24 timer. Dette beløb inkluderer dog ikke likvidationer af Bitcoin- og Ether-futures, som samlet set resulterede i et tab på 85 mio. USD. Likvidationerne af ORDI-futures udgjorde 15 mio. USD, efterfulgt af 12 mio. USD for BIGTIME. Disse likvidationer omfattede både short- og long-positioner og resulterede i tab for handlende på begge sider.

ORDI oplevede en stigning på næsten 600% i november på baggrund af øget efterspørgsel efter tokens forbundet med Bitcoin-økosystemet. BIGTIME-tokenets ejere profitereede af stigende popularitet inden for krypto-gaming-platforme med en stigning på næsten 400% i november. Dog var ejerne af ORDI og BIGTIME ikke de eneste tabere. Handlende af Memeland’s MEME og Celestia’s TIA led et tab på 10 mio. USD, da begge tokens blev udstedt i november.

I løbet af en enkelt dag steg priserne på LUNC, LUNA og USTC med op til 70%, men faldt derefter igen, hvilket resulterede i tab på omkring 11 mio. USD for handlende.

Store likvidationer kan være et tegn på profitrealisering, markeds korrektioner, risikostyring eller margin calls. Handlende og investorer kan vælge at sælge en stor mængde kryptovaluta for at sikre deres gevinster. Store likvidationer kan også være en reaktion på opfattede overvurderinger eller korrektioner på det samlede kryptovalutamarked.

Institutionelle investorer eller store handlende kan vælge at likvidere en betydelig del af deres kryptovalutabesiddelser som led i risikostyringsstrategier. Endelig kan handlende, der bruger gearing til at forstærke deres positioner, modtage margin calls, hvis markedet bevæger sig imod dem.

Top  Kan Bitcoin's prisniveau over $57.500 signalere en kommende opadgående bevægelse?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button