AnalyseShiba Inu

Shiba Inus Shibarium driver SHIB-afbrændinger fremad

Shibarium og SHIB-Token: En stigning i transaktioner og brændingsrate

Shibarium viser bemærkelsesværdig udvikling

I de seneste dage har Shibarium oplevet en markant stigning i antallet af daglige transaktioner. Den 1. december blev der registreret over 5 millioner nye transaktioner, og dette tal steg til over 7 millioner den 4. december.

Den samlede mængde transaktioner på netværket oversteg 28 millioner på blot fire dage, hvilket bidrog til en samlet transaktionsmængde på over 35 millioner. Denne stigning i transaktioner har også medført en stigning i transaktionsgebyrerne.

Stigning i SHIB-Token-brændingsrate

I de seneste 24 timer er brændingsraten af SHIB-token steget markant. Over 8,3 milliarder SHIB-tokens blev brændt i denne periode, hvilket svarer til en imponerende stigning i brændingsraten på 1.548.111,1 %. Den samlede brændingsrate i de seneste syv dage er også steget som følge af den observerede stigning.

Shiba Inus udvikling i de seneste 24 timer

Shibas daglige tidsrammeanalyse viser en overensstemmelse med den bredere markedsudvikling. På tidspunktet for denne artikel var SHIB faldet med ca. 1,8 % efter en række gevinster.

Der har været en mærkbar nedgang i handelsvolumen på over 40 % i de seneste 24 timer ifølge CoinMarketCap-data. RSI-indikatoren signalerede dog, at SHIB stadig opretholdt en opadgående tendens.

Analyse af BONE-trends

BONE har spillet en afgørende rolle i udløsningen af den forventede SHIB-brænding. En analyse af BONEs daglige tidsramme viser, at BONE har oplevet en stigning i pris de seneste dage, selvom den er faldet i forhold til Shiba Inu. På tidspunktet for denne artikel handels BONE til ca. 0,72 $.

Top  Kryptowährungen mit Potenzial: Analyse von Cardano (ADA), Helium (HNT) und Solana (SOL)

Trods tilbagegangen har både SHIB og BONE vist potentielle opadgående tendenser ifølge deres Relative Strength Index (RSI).

Hvad er 1.10.100 SHIBs værd i dag?

På tidspunktet for denne artikel formåede SHIB og BONE at opretholde en vis stabilitet i deres priser trods visse tilbageslag. Dette tyder på, at der stadig er potentiale for yderligere opadgående bevægelser i markedet.

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button