AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Risiko for SEI’s værdi at nå nul – Opdag alternativet, Bitcoin Minetrix

Digital valutahandelscentreret lag-1 blockchain Sei (SEI) har set sin tokens pris trække sig tilbage med over 12% inden for de seneste 24 timer.

SEI, hvis token debuterede på større børser i august, handles sidst lige under $0.28 pr. token, ned fra de flermåneders højder i de øvre $0.31’er, den ramte tidligere på ugen.

På trods af den nylige tilbagetrækning er SEI’s bullish trend stadig meget intakt.

Kryptocurrency er stadig oppe med omkring 200% fra sit oktober-all-time-lav omkring $0.10.

SEI har pumpet sammen med en stigning i risikovillighed på det bredere kryptomarked, primært takket være optimisme omkring nærstegodkendelser af Bitcoin ETF’er i USA (som forventes at fremskynde institutionel adoption af krypto) og i håb om en nærstegsduvende vending i den amerikanske Feds pengepolitik.

Er SEI på vej mod nul?

Ifølge et dashboard oprettet af Sei Daily på Flipside, har Sei-netværket oplevet solid vækst i ugentlige transaktioner siden maj, hvilket også kan have hjulpet med at drive den nylige ralli.

Imidlertid viser det samme dashboard svaghed i antallet af unikke ugentlige aktive brugere, der interagerer med blockchainen, et tegn på, at disse høje transaktioner skabes af et lille antal deltagere.

Det kunne tyde på en mangel på bemærkelsesværdig vedtagelse af blockchainen siden lanceringen tidligere på året, og det kunne også tyde på, at de ugentlige transaktionsantaler kunstigt opblæses af såkaldt “vaskhandel”.

Som et resultat bør investorerne forblive forsigtige med tokenet.

Hvis blockchainen ikke formår at opnå vedvarende vedtagelse, betyder det, at dens token i det væsentlige ikke vil have nogen anden nytteværdi end spekulation.

Top  Bitcoin-Kurs im Aufschwung: Wird ein neuer Bullenmarkt eingeläutet?

SEI er stadig i risiko for at gå til nul.

Investorer kan være interesserede i at undersøge et alternativt projekt kaldet Bitcoin Minetrix, en ny decentraliseret Bitcoin cloud mining-protokol, der har skabt stor hype og for nylig passeret $5 millioner i rejste midler fra pre-salgsinvestorer.

Hvad er Bitcoin Minetrix?

Bitcoin Minetrix har rejst midler til at drive protokoludvikling gennem en pre-sale af sin native $BTCMTX-token.

Investorer, der køber $BTCMTX, kan derefter stå ved deres tokens for at begynde at tjene ikke-overførbare Bitcoin Minetrix-miningkreditter.

Disse kreditter kan derefter brændes af deres ejere, og til gengæld vil de få en del af Bitcoin Minetrix’s Bitcoin miningindtægter.

$BTCMTX-tokenindehavere vil også tjene $BTCMTX-rewards, hvor en del af tokens-udbuddet allerede er reserveret til at belønne tidlige stakere.

$BTCMTX-stake-rewards sidder i øjeblikket på omkring 120%, ifølge projektets officielle dashboard.

Bitcoin Minetrix’s protokol styres af smarte kontrakter bygget oven på den decentraliserede Ethereum blockchain, som også er, hvor dens token udstedes.

Protokollen tilbyder derfor bedre gennemsigtighed og sikkerhed i forhold til andre centraliserede cloud mining-tjenester.

Hvorfor puster investorer sig ind i $BTCMTX?

Med interessen for Bitcoin stiger, når en ny bull run begynder, leder gamle veteraner og nye deltagere på kryptomarkederne efter måder at opnå eksponering for Bitcoins smeltende op, der ikke kræver hverken at vente med at købe en spot Bitcoin ETF eller at købe mønten direkte.

Der er i øjeblikket mange øjenvandrende prisforudsigelser for Bitcoin. De spænder fra $120.000 ved udgangen af næste år, ifølge Standard Chartered, til så meget som $1,48 millioner i 2030 ifølge Ark Invests administrerende direktør Cathie Wood.

Imidlertid ved snedige investorer, at der er andre måder at sikre afkast på investeringer, der kan være multipler af begge disse eksempler på Bitcoin-målpriser.

Top  Bitcoin-preis könnte durch US-Zinssenkungen beeinflusst werden: Expertenanalyse zeigt potenzielle Rallye in Sicht

Selvom en krypto-bull-run typisk begynder med Bitcoin, der fører vejen, når dens dominans på markedet begynder at toppe ud, begynder markedsdeltagerne at fokusere på værdiforskellen, som alternative mønter med formentlig mere fristende risiko-reward-profiler tilbyder.

Bitcoin Minetrix er en sådan mønt.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button