AltcoinsCardanoDogecoin

Krav om reorganisering og genoplivning af FTX-kryptobørs sat i gang af officielle kreditorer

En komité for ad hoc kunder af FTX 2.0 fra den nu lukkede krypto børs har modtaget et svar på brevet, der blev sendt til dets officielle arm.

I et brev dateret den 4. december 2023 anerkendte Official Committee of Unsecured Creditors (UCC), der overvåger konkursen af ​​FTX-børsen, de bekymringer, der blev rejst af dets ad hoc arm.

Ledet af Ken Pasquale fra Paul Hastings LLP oplyste UCC, at de aktivt arbejder bag kulisserne for at sikre en hurtig konkursproces.

Når det gælder usikrede kreditorer, nævnte komitéen overvejelsen af ​​”genoprettelse af rettighedstokens” for at maksimere deres afkast. Dog blev det angivet, at specifikke detaljer vil forblive fortrolige på grund af juridiske forpligtelser.

Mens begge komitéer udforsker muligheder for at hjælpe investorer, der er blevet snydt efter sammenbruddet af den af Sam Bankman-Fried (SBF) ledede platform, bekræftede UCC divergerende synspunkter om, hvordan aktiver skal værdisættes og genfordelt i omorganiseringsplanen.

Ikke desto mindre har komitéen til hensigt at indsende en ændret omorganiseringsplan til konkursretten i midten af december.

Dette forventes at give yderligere detaljer om komitéens anbefalinger. Dog blev det angivet, at man er åben over for at udforske andre rimelige alternativer, der kan forbedre vilkårene i den foreslåede plan.

Brevet berørte også emnet om en mulig overtagelse af en tredjepart og angav, at processen stadig er i gang.

I en pressemeddelelse fra november 2022 meddelte FTX, at de havde engageret Perella Weinberg Partners (PWP) som et førende investeringsbank i forberedelse til salg eller omorganisering. Dog er købet af PWP stadig underlagt domstolens godkendelse.

Denne meddelelse kom efter igangsættelsen af konkursbehandlingen. Pressemeddelelsen afslørede også, at 101 af dens 130 tilknyttede selskaber ville gennemgå en global strategisk gennemgang af aktiver.

Top  Unibot, en populær Telegram-baseret kryptohandelsbot, mistænkes for at være blevet hacket, da brugere forsøger at flytte deres midler fra platformen

I forlængelse af denne begivenhed udtalte hr. John J. Ray III, der fungerer som midlertidig administrerende direktør for FTX, at han har instrueret teamet hos FTX Debtors i at prioritere bevarelsen af franchiseværdien.

“Jeg beder respektfuldt alle medarbejdere, leverandører, kunder, reguleringsmyndigheder og myndighedsinteressenter om at være tålmodige med os, mens vi etablerer den ordning, at corporate governance fejl hos FTX forhindrede os i at etablere, før vi indgav vores Chapter 11-sager,” tilføjede Ray.

Imidlertid afslørede den globale aktivergennemgang, at mange af børsens tilknyttede selskaber har solvente balanceblade, hvilket sætter dem i en levedygtig position til at fortsætte driften.

Regulatorer byder FTX Reboot velkommen

På trods af de historisk udfordrende holdninger fra amerikanske regeringsagenturer over for krypto-relaterede virksomheder, synes der at være en potentiel ændring i holdningen til den voksende industri.

I en særlig optræden på CNBC udtrykte chefen for den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC), Gary Gensler, åbenhed over for en mulig FTX-genstart i fremtiden.

Ifølge den tidligere blockchain-professor på MIT ville tilbagevenden af FTX være en velkommen udvikling, så længe den er i overensstemmelse med lovgivningen.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button