BitcoinKrypto News

Meanwhile Advisors präsentiert den neuen Bitcoin-Kreditfonds für institutionelle Investoren: Der Meanwhile BTC Private Credit Fund.

Meanwhile BTC Private Credit Fund – En ny mulighed for institutionelle investorer

Meanwhile Advisors, en dattervirksomhed af Meanwhile Group, har annonceret lanceringen af en ny finansiel produkt inden for kryptovaluta – Meanwhile BTC Private Credit Fund.

I juni gennemførte virksomheden en seed-finansieringsrunde på 20 millioner dollars, ledet af nøglepersoner som Sam Altman, Lachy Groom og Gradient Ventures.

En ny Bitcoin-fond for institutionelle investorer

I en nylig pressemeddelelse præsenterer Meanwhile Advisors en dynamisk alternativ i form af en privat Bitcoin-kreditfond.

Fonden henvender sig til institutionelle investorer og tilbyder en konservativ rente via Bitcoin på fem procent over den lukkede løbetid.

Virksomheden påpeger dog, at Meanwhile Advisors anvender en risikostyringsstrategi ved at låne Bitcoin til en række institutionelle modparter, samtidig med at der gennemføres en streng kreditvurdering.

Zac Townsend, CEO for Meanwhile Group, understreger vigtigheden af ​​robuste kapitalmarkeder for at udnytte potentialet for en blomstrende Bitcoin-økonomi.

Han beskriver Meanwhile Advisors som pioner inden for dette finansområde, der bygger bro mellem fiat-valuta og kryptovaluta.

“Denne private kreditfond giver institutionelle investorer en enestående mulighed for at realisere den fulde værdi af deres BTC-beholdninger uden at bringe deres ejendomsrettigheder i fare, og dermed en unik mulighed for optimerede afkast.”

BTC Adoption skrider fremad

I erklæringen fremgår det, at fonden opererer med en særlig struktur, der er designet til skatteeffektivitet. Investorerne indbetaler i USD, som derefter konverteres til BTC efter en enkelt afslutning.

Denne strategi beskytter fonden mod valutarisici i forbindelse med udlån. Derudover er gebyrerne rettet mod investorernes interesser og lyder i BTC.

Top  Bitcoin forbliver stabil, mens Ether falder

Alyse Killeen, administrerende direktør for Stillmark, en risikovirksomhed med speciale i Bitcoin, betragter BTC Private Credit Fund fra Meanwhile Advisors som en banebrydende investeringsmulighed. Hun mener desuden, at dette er en indikation på betydelige fremskridt i Bitcoin-økosystemet.

Desuden søger institutionelle investorer aktivt efter nye måder at drage fordel af den digitale aktivklasse. Dette afspejles i den øgede interesse for mulig godkendelse af flere Bitcoin Spot ETF’er af den amerikanske børstilsynsmyndighed SEC.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button