BitcoinKrypto News

Rekordpris for Ordinal-Indskrift på Magic Eden – En ny milepæl nået på Bitcoin-blockchainen

Salget af Ordinals-inskriptioner har nået nye højder, da den kontroversielle, men livlige Tagalong på Bitcoin-blockchain torsdag nåede endnu en milepæl. Inscription nummer otte fra Honey Badger-samlingen blev torsdag solgt på Magic Eden til 10,4 BTC, oplyste NFT-markedet på Twitter.

Honey Badger-samlingen

Ifølge Magic Eden er Honey Badger en samling af 10.000 ordinalsinskrifter fra 8 til 1029518.

Køberen og reaktioner

Inskriptionen blev købt af den pseudonyme Twitter-bruger “OG General”, sagde Magic Eden og markerede kontoen. Magic Eden er allerede den førende markedsplads for NFT’er på Solana-blockchainen og lancerede en ordinals-NFT-markedsplads i marts, da hypen om ordinals-inskriptioner steg.

“Vi elsker i øjeblikket energien i hele ordinals-økosystemet, og det faktum, at store særlige salg som Inskription #8 blev solgt for næsten 460.000 dollars, understreger virkelig værdien, som folk ser i digitale artefakter, der er permanent indgraveret i Bitcoin-blockchainen,” sagde general manager for Bitcoin hos Magic Eden, Chris Akhavan, til Decrypt.

Magic Eden’s Twitter-konto erklærede OG General for en “legende”. OG General har endnu ikke svaret på en anmodning om en kommentar, men tweetede sent torsdag: “Ordinals kan ikke stoppes!”

Baggrundsinformation om Ordinals

Ordningsnummerinskrifter er digitale aktiver, der er indgraveret på en Satoshi, den mindste værdi af en Bitcoin. Takket være Taproot-opgraderingen, der blev indført i november 2021 i Bitcoin-netværket, er det muligt at indskrive medier, herunder grafik, tekst, videoer og endda computerspil, på Satoshis.

Ifølge en rapport fra Dune blev der siden oprettet over 46 millioner ordinals-infriskter på Bitcoin-blockchainen.

Reaktionen fra kritikere

Selvom populariteten af ​​ordinals har ført til stigende netværkstrafik og gebyrer, har det også ført til krav om deres fjernelse.

Top  Bitcoin, Ethereum, und mehr: Aktuelle Kursentwicklungen am Donnerstagvormittag.

Bitcoin Core-udvikleren Luke Dashjr kritiserede igen ordinals-inskriptionerne og kaldte dem spam i Bitcoin-netværket.

“Inschriften udnytter en sårbarhed i Bitcoin Core for at spamme blockchainen,” skrev Dashjr på Twitter og tilføjede, at Bitcoin Core giver brugerne mulighed for at begrænse størrelsen på yderligere transaktionsdata. “Ved at skjule deres data som programkode undgår inskriptioner denne grænse.”

Bitcoin-purister som Dashjr er klart ikke fans af stunts som at fylde blokflader med det klassiske computerspil Doom, men minearbejderne nyder godt af den stigende efterspørgsel.

Konklusion

Salget af inskriptioner fortsætter med at slå rekorder, og interessen for digitale aktiver, der er indgraveret i Bitcoin-blockchainen, stiger. Trods kritik fra visse kredse ser det ud til, at ordinals vil forblive en central del af NFT-landskabet i overskuelig fremtid.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button