AltcoinsCardanoDogecoin

Blockchain gaming industry to exceed $600 billion by 2030 – New Report

The blockchain gaming industry forventes at overstige en værdi på over 600 milliarder dollars inden 2030, ifølge en ny rapport offentliggjort mandag.

Blockchain gaming er i vækst

Rapporten, udgivet af Fortune Business Insights, definerer blockchain gaming som enhver videospil “med funktioner, der anvender kryptografibaseret blockchain-teknologi” og værdsætter det globale blockchain gaming marked i 2023 til 154,46 milliarder dollars.

Dog forventes tallet at nå 614,91 milliarder dollars inden 2030. Det betyder, at mellem 2023 og 2030 vil blockchain gaming industrien se en sammensat årlig vækstrate på næsten 22 %.

“Bedre spiloplevelser” driver udviklingen

Rapporten nævner adskillige årsager til blockchain gaming-boomen, herunder Covid-19-pandemien.

“Med størstedelen af verdens befolkning under lockdown oplevede virtuelle gaming-platforme et kraftigt stigende trafik og brug,” står der i rapporten. “Dette skabte stor aktivitet på blockchain-baserede gaming-platforme, bemærkelsesværdigt højere end normalt.”

Desuden angiver rapporten efterspørgsel efter “bedre gaming-oplevelser” og en stigning i væksten i decentraliserede gaming-oplevelser, der tilbyder “spillere ejerskab af in-game-aktiver, gennemsigtighed og bedre sikkerhed.”

“Med potentialet til at transformere spilindustrien vil decentraliseret gaming blive fremtiden og favorisere betydelig vækst på markedet i prognoseperioden,” står der i rapporten.

Blockchain gaming industrien største udfordring

Ikke desto mindre står blockchain gaming industrien over for en stor hindring globalt.

Rapporten hævder, at fremvoksende reguleringsrammer for kryptosektoren kan forhindre blockchain gamere og udviklere i at opdage industriens fulde potentiale, da eksklusionen eller begrænsningen af kryptovalutaer i forskellige dele af verden har skabt “usikkerhed” for gamere og udviklere.

Yderligere rapporterer CoinGecko, at tre ud af hver fire Web3-videospil i de sidste fem år er mislykkedes. Desuden har over 70% af Web3-video spil alene i 2023 måttet lukke.

Top  Litecoin: Bitcoin's leise überlegene Alternative

Rapporten fra Fortune Business Insights kan dog vise sig lovende, da blockchain gaming industrien forventes at ekspandere hurtigt både i Europa og Asien-Stillehavsområdet takket være en række investeringer og stigende popularitet.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button