AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

ZkEVM – Revolutionizing Ethereum Security and Scalability

Ethereum Foundation lancerer Type-1 zkEVM

Ethereum research and development firmaet =nil; Foundation har meddelt lanceringen af Type-1 zkEVM, som er designet til at forbedre sikkerhed og skalerbarhed for Ethereum.

Integration af zkLLVM

En særlig funktion ved =nil;’s zkEVM er integrationen af zkLLVM, en proprietær kompilator, der automatiserer opbygningen af kernekomponenter. Denne automatiserede tilgang sigter mod at mindske potentielle usikkerheder, der opstår fra den konventionelle manuelle kredsløbsdefinition, som andre platforme benytter.

zkLLVM kompilerer hurtigt højniveaukode på sprog som C++ eller Rust til effektive zk-SNARK-kredsløb, hvilket eliminerer behovet for tidskrævende manuel kredsløbsdefinition og minimerer risikoen for menneskelige fejl.

Ifølge Misha Komarov, administrerende direktør og medstifter af =nil; Foundation, sigter zkEVM på at revolutionere Ethereum’s skalerbarhed ved direkte at tackle sikkerheds- og kompatibilitetsproblemer, der har forhindret flydighedens overgang til zkRollups.

Vigtige egenskaber ved =nil;’s zkEVM inkluderer forbedret auditabilitet, da den automatiserede kompilering fra mainstream programmeringssprog gør den mere tilgængelig og omkostningseffektiv for revisionsprocesser. zkEVM bliver også rost for at være meget tilpasningsdygtig til ændringer i Ethereum Virtual Machine (EVM), hvilket sikrer, at den forbliver en future-proof skaleringsløsning.

I modsætning til eksisterende platforme, der er afhængige af manuelle kredsløb, imødekommer =nil;’s zkEVM ændringer i parametre, hvilket forenkler og fremskynder integrationen af nye Ethereum Improvement Proposals (EIPs).

Desuden skiller =nil;’s zkEVM sig ud for sin Type-1 bytecode-kompatibilitet, som tæt følger evmone, en C++-version af Ethereum’s basale udførelsesmiljø.

Denne kompatibilitet sikrer bedre sikkerhed og hurtigere implementering, idet behovet for revision af forskellige bytecode-implementeringer elimineres. I modsætning hertil kræver andre zkEVM’er med mindre kompatibilitet betydelige anstrengelser for at efterligne nøjagtig EVM-opførsel.

Top  Celestia's TIA Token erobert den Krypto-Markt: Wie der Newcomer die Top-Performern der letzten Wochen erreichte

Denne nyintroducerede zkEVM driver =nil;’s zkRollup, med det formål at skalere Ethereum til over 60.000 transaktioner pr. sekund gennem zkSharding, hvilket gør det muligt for udviklere at konstruere sammensættelige applikationer med gennemsigtig adgang til Ethereum-data.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button