BitcoinDeFiEthereumKrypto News

VanEck offentliggør 15 bullish krypto-prognoser for 2024!

Vermögensverwalter VanEck har offentliggjort en krypto-prognose for 2024. Ifølge prognosen forventes der mange overraskende optimistiske forventninger, herunder et nyt all-time high for Bitcoin efter genvalget af præsident Trump. Den kryptofjendtlige politik i USA forventes at blive begravet, hvilket vil bidrage til at drive priserne op.

Markedsleder Binance forventes at miste sin position ifølge prognosen, mens NFT’er forventes at opleve en genopblussen. Derudover forventes der en drastisk ændring i markedsforholdene i USA, der vil have betydelige indvirkninger på Bitcoin-prisen.

I april forventes der at være et uproblematisk Bitcoin-halvering, hvilket vil føre til en sundere tilstand for netværket. Aktiviteterne forventes at føre til en midlertidig konsolidering, efterfulgt af en stigning i Bitcoin-prisen til $48.000.

Desuden forventes den amerikanske økonomi at lide af en recession i første halvdel af 2024, men det forventes ikke at få en ende for Bitcoin-investeringer. Der forventes at blive investeret 2,4 milliarder dollars i Bitcoin Spot ETF’er i første kvartal, hvilket vil bidrage til at opretholde den høje Bitcoin-kurs.

Prognosen forudsiger desuden, at Bitcoin vil opnå et nyt all-time high i fjerde kvartal 2024, takket være ændringerne i den politiske situation i USA. Derudover forventes NFT-markedet at opleve en renæssance i 2024, hvor tidligere højder vil blive overgået.

Derudover forventes en yderligere popularisering af Stablecoins, vækst af Layer-2 løsninger for Ethereum og en stigning i profitable Bitcoin-stakings. Solana forventes at opleve vækst inden for DeFi-markedet, og der forventes en stigning i virkelige anvendelser af blockchains.

Kort sagt forventes der en række markante ændringer på kryptomarkedet i 2024 ifølge VanEck’s prognose.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Top  Bitcoin Kursanalyse: Hvad kan vi forvente af kursudviklingen?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button