AnalyseBitcoinEthereum

Stablecoins: Forudsigelse om større pengemængde end Visa og andre spændende prognoser for kryptovaluta i 2024

Stabilecoins forventes at overgå Visa i transaktionsvolumen i 2024

Stabilecoins har etableret sig som en af de mest transformative “killer apps” for kryptovalutaer i de seneste år. Ifølge Ryan Rasmussen er markedet for stablecoins vokset fra næsten ingenting til imponerende 137 milliarder dollars i løbet af de sidste fire år. Med dette vækstspor forudsiges det, at 2024 vil være endnu et stort år for stablecoins.

En af de førende aktører inden for dette område er Bitwise, der forudsiger, at stablecoins vil opleve en endnu større vækst i transaktionsvolumen og nytte i 2024. Denne optimistiske udsigt deles af CEO Jeremy Allaire fra Circle, der peger på en stigende efterspørgsel efter stablecoins som et sikkert digitalt alternativ til traditionelle dollars.

Forudsigelserne for stablecoins fortsætter med Vermögensverwalter Van Eck, der forventer, at den samlede markedsværdi af stablecoins vil stige til 200 milliarder dollars ved udgangen af næste år. Disse prognoser indikerer et lovende år for stablecoins og understreger deres stigende indflydelse på det globale økonomiske landskab.

Udover stablecoins er der også positivt nyt for Bitcoin, hvor det forventes, at prisen vil nå over 80.000 dollars i 2024. Bitwise peger på introduktionen af den første Spot-Bitcoin-ETF og den planlagte halvering af Bitcoin-udbuddet i april som nøglekatalysatorer for denne prisstigning.

Bitwise forventer ligeledes en positiv udvikling for Ethereum i 2024 med en forventet omsætningsstigning på 100% til 5 milliarder dollars. Samtidig kan det forventede EIP-4484-opgradering muligvis sænke de gaskostnader, der er forbundet med Ethereum-netværket, til under 0,01 dollars.

Uden for kryptoaktiverne forventes Coinbase at være den primære modtager af den forventede konsensus-bullemarked i 2024. Bitwise forudser en omsætningsvækst på 100% for næste år, hvilket vil overgå forventningerne på Wall Street.

Top  Krypto-Rallye erwartet: CZ wird aus Bundesgefängnis entlassen

Som det ser ud nu, er det sandsynligt, at stablecoins vil indtage en endnu stærkere position i det digitale økosystem i 2024, og deres indflydelse forventes at vokse yderligere i de kommende år.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button