AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Bitcoin Mining Boom in North America: Infrastructure Plans and Acquisitions on the Horizon

Forbered dig på den næste Bitcoin minedriftsstrukturboom – BlocksBridge Consulting
En ny bølge af Bitcoin (BTC) infrastrukturboom kan være på vej, hvilket potentielt vil styrke netværket og hashrate dominansen i Nordamerika, ifølge den seneste Miner Weekly-rapport fra BlocksBridge Consulting.

Kinas forbud mod Bitcoin-minedrift i 2021 har ført til en “massiv infrastrukturudbygning” i andre lande. Størstedelen af udvidelsen sker i Nordamerika, især i Texas, USA.

I de seneste uger har flere store minedriftsselskaber afsløret deres nær- og langsigtede udvidelsesplaner.

Denne udvidelse vil følge deres forudbestilte bitcoin-minedrift til en værdi af 1,2 milliarder dollars, der vil blive afsendt næste år i forventning om halveringen i april, rapporterede det.

Nogle af planerne inkluderer:

  • Iris Energy, Riot og Northern Data forventer at have 580 MW ekstra kapacitet kun i Texas i Q2;
  • Iris Energys Texas-site har yderligere 500 MW tilgængelig strøm, der vil blive udvidet i fem yderligere faser efter Q2, mens selskabet underskrev en ny site i Texas til 1,4 gigawatt ud over 2026;
  • Northern Data har planer om at fuldt ud energisere et nyindkøbt 30 MW-site i North Dakota i Q1;
  • Core Scientific vil udvide 172 MW i Texas i Q2, efter at have indgået aftale vedrørende kapitel 11-konkursbeskyttelse;
  • Cipher Mining købte et nyt Texas-site med en kapacitetspotentiale på 300 MW, hvilket antyder, at mindst 135 MW forventes at være energiseret inden maj 2026;
  • Bitfarms har planer om at installere 11 MW i Quebec i andet halvår af 2024;
  • Hut 8 bød med succes på fire kraftværker med en samlet kapacitet på 310 MW i Canada.

Bitcoin Miner Marathon Digital CEO Planlægger opkøb
Bitcoin-minedriftsselskabet Marathon Digital Holdings planlægger at erhverve rivaliserende Bitcoin-minere og relateret infrastruktur i løbet af de næste to år, ifølge Bloomberg.

Top  Bitcoin: Den digitale valuta, der ændrer finansverdenen for altid

Administrerende direktør Fred Thiel blev citeret for at sige: “Vi har til hensigt at udvide overvejende” i 2024 og 2025. “Jeg tror, du vil se os være en konsoliderer i branchen.”

En godkendelse fra den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) af en børsnoteret fond (ETF), der investerer direkte i Bitcoin, vil være til gavn for minere, fordi det vil øge den generelle efterspørgsel efter BTC, sagde Thiel.

Selskabets aktier er steget mere end 400% i år, tilføjede rapporten.

Næsten halvdelen af Binance’s brugere stoler på krypto til at tjene ekstra indkomst
Krypto-børsen Binance’s undersøgelse af over 1.000 respondenter viste, at næsten halvdelen (45%) opgav at tjene ekstra indkomst som deres primære brug af krypto.

Blandt disse respondenter angav 23%, at deres mål var at supplere deres primære indkomst, mens 23% brugte det til at spare op til et hjem, og 21% til investering i andre digitale aktiver.

“Bringe ekstra indkomstdelen” blev efterfulgt af at spare penge (19%) og modvirke inflation (9%).

Mere end en tredjedel (36%) af respondenterne angav, at opnå finansiel sikkerhed og uafhængighed var den primære motivation for at bruge krypto til opsparing.

Yderligere 36% bruger krypto til at spare penge, fordi det tilbyder finansiel sikkerhed og uafhængighed, 16% for at tjene bedre renter på deres opsparing, og 14% for at spare til pension.

PancakeSwap’s flagskib spil ‘Pancake Protectors’ udvides til Polygon, zkEVM og Base
PancakeSwap’s ‘Pancake Protectors’ spil med spiller-mod-spiller (PvP) med on-chain belønninger er udvidet til Polygon zkEVM og Base-netværkene fra den 14. december.

Ifølge pressemeddelelsen kan Pancake Protectors-spillere nu deponere og hæve CAKE-tokens, den primære in-game valuta, på Polygon zkEVM og Base.

Top  Kryptovaluta-markedet: Sådan udvikler kurserne sig for Bitcoin, Ripple, Bitcoin Cash og Ethereum på torsdagmiddag

Med elementer, der henvender sig til GameFi-fællesskabet, CAKE-samlere, Pancake Squad og Bunnies NFT-indehavere, har Pancake Protectors tiltrukket over 25.000 spillere daglige aktive brugere i spidsbelastningstider, hedder det i meddelelsen.

Meddelelsen tilføjede, at PancakeSwap’s spil-markedsplads i øjeblikket har “Pancake Protectors”, udviklet i samarbejde med Mobox i maj 2023, og det nye “Pancake Mayor”, udviklet i samarbejde med Binary X.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button