BitcoinEthereumKrypto News

Bullenmarkt für Bitcoin: ETF-Zulassung und internationales Vertrauen sorgen für Kursanstieg

Bitcoin stiger: Analyse af tendenser, ETF-godkendelser og internationale indgreb

Bitcoin har for nylig overskredet den 42.000-dollargrænse og har i år oplevet en stigning på næsten 140 %. De seneste tal viser, at investorer reagerer på disse begivenheder, da handelsvolumen på kryptomarkedet er steget med 48,03 %.

Tekniske analyser peger desuden på en langvarig oppustning af markedet, hvor vigtige modstandsniveauer ligger på 43.500 og 45.100 dollars, og støtteniveauer er på 38.900 og 36.710 dollars.

I en sådan fase er der vindere og dem, der stadig venter.

Godkendelse af Bitcoin ETFs tager fart

BlackRock og Bitwise har nylig tilpasset deres anmodninger om Spot Bitcoin Exchange-Traded Funds (ETFs) hos den amerikanske børs- og værdipapirtilsyn (SEC). Disse hyppige ændringer kan signalere en afgørende fremskridt i godkendelsesprocessen.

Bitwise har også genindsendt en revideret anmodning om deres Bitcoin ETF kort før BlackRock. Ifølge James Seyffart, en analytiker hos Bloomberg Intelligence, indikerer disse ændringer, at både SEC og udstedere arbejder intenst på at afklare tingene.

Brugen af Bitcoin ETF Tokens som bro mellem traditionelle og digitale markeder

Bitcoin ETF Token knytter sig til godkendelsesdiskussionerne og tilbyder mange investorer muligheden for at opnå ekstra afkast under forudsætning af, at godkendelsen gives. Tokens fungerer som en bro mellem konventionelle finansmarkedsudviklinger og kryptoverdenen. Med en forudsalgshandel på 2,5 mio. dollars ser investorerne potentialet. Belønningerne for BTCETF-tokens udbetales med en sats på 119 BTCETF-tokens pr. Ethereum (ETH)-blok, over en femårig periode, baseret på investorernes andel af puljen.

Top  Kursrutsch på markedet: Bitcoin, Ethereum og Litecoin i faldende tendens

Potentielt nybullende marked med Taiwan i front

Taiwans finanstilsyn (Financial Supervisory Commission, FSC) undersøger muligheden for at introducere Exchange-Traded Funds (ETFs) til kryptokurver. Dette sker på et tidspunkt med betydningsfulde globale finansielle udviklinger og potentielle Bitcoin-Spot-ETF-godkendelser af SEC i USA. FSC analyserer udviklingen på markedet for Krypto-ETF’er og sammenligner med andre markeder, hvor kryptokurrencier og ETF’er gradvist bliver mere etablerede.

El Salvadors Bitcoin-investeringer og internationale tillid

El Salvadors præsident Nayib Bukele rapporterede om betydelige gevinster fra landets Bitcoin-investeringer. Han bekræftede, at El Salvador ikke vil sælge deres Bitcoin-reserver.

USA’s forsvarsministerium og Bitcoin

Det amerikanske forsvarsministerium har udtrykt interesse for at integrere Bitcoin for at styrke USA’s rolle som supermagt, især inden for cyberkrig. Disse meldinger styrker tilliden hos små og store investorer.

Alle disse aktuelle begivenheder giver os et indblik i de kommende uger og antyder, at bull-markedet i kryptovalutaer kun lige er begyndt.

Kilde: TextCMS

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button