BitcoinRegulationRegulierung

SEC-Vorsitzender gibt Hinweis auf mögliche Genehmigung von Spot-Bitcoin-ETFs

I et interview med CNBC den 14. december blev Gary Gensler stillet spørgsmål om den lange liste af ventende Spot-Bitcoin-ETF-ansøgninger. Han sagde, at der i øjeblikket er “mellem otte og et dusin indsendelser”, der gennemgår processen hos SEC.

Ændring af regler

Han bemærkede, at SEC tidligere havde afvist en række af disse ansøgninger, men at de nu ville se på dem med nye øjne, baseret på retspraksis. Dette indikerer en mulig ændring i agenturets holdning til Bitcoin.

Potentielle godkendelser

Flere store formueforvaltere, herunder BlackRock, Fidelity, Grayscale, Invesco, VanEck og Valkyrie, er alle i kampen om at lancere en Spot-Bitcoin-ETF. Selvom alle ansøgninger er blevet forsinket, er analytikere optimistiske med hensyn til en potentiel godkendelse i begyndelsen af januar.

Genslers undvigende svar

I et separat interview med Bloomberg undgik Gensler spørgsmål om antallet af ansøgninger om Spot-Bitcoin-produkter og fokuserede i stedet på ændringer på det amerikanske statsobligationsmarked som en prioritet for SEC.

Reaktioner og kritik

Reaktionen på Genslers undvigende svar har været blandet. Kongresmedlem Bryan Steil kritiserede Gensler for at undgå klare svar og henvise til SECs aggressive regulering, mens Bloomberg ETF-analytiker James Seyffart kommenterede, at Gensler sjældent giver klare svar og er dygtig til at sikre sine udsagn.

Selvom der er en vis usikkerhed omkring godkendelsen af Spot-Bitcoin-ETF’er, er det klart, at markedet og interessenterne følger nøje med i SECs handlinger og beslutninger.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Russland setzt auf Kryptowährungen: Umgehung internationaler Sanktionen durch Legalisierung geplant

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button