AnalyseShiba Inu

Shiba Inu (SHIB) Prisanalyse: Bullischer Ausbruch in Sicht?

Shiba Inu (SHIB) kan være på vej til en positiv vending i lyset af seneste tekniske analyseindikatorer. Den kryptomægler Ali Martinez bemærkede, at SHIB handler inden for en nedadgående parallelkanal og tester et afgørende modstandsniveau på omkring 0,000011 dollars. En afvisning her kan føre til et tilbagetrækning til 0,000008 dollars, mens en slutkurs over 0,000011 dollars kan signalere en stigning til 0,000014 dollars.

I øjeblikket handles Shiba Inu til en pris på 0,000009741 dollars, hvilket repræsenterer et fald på 1,05 % i de sidste 24 timer og en fald på 3,34 % i de sidste syv dage. Dog har SHIB stadig oplevet en samlet stigning på 13,44 % i løbet af den seneste måned.

Ifølge analytikere ser det ud til, at SHIB bevæger sig mod det lavere modstandsniveau, men der er stadig plads til en genopretning, hvis den når 0,000008 dollars. Derudover har en positiv stemning i SHIB-fællesskabet ført til en erklæring fra Shiba Inus hovedudvikler om en kommende overraskelse til årets afslutning, hvilket kan sætte gang i en ny bølge af interesse.

Desuden er udbuddet af SHIB på kryptobørser for nylig faldet med 7,58 %, hvilket ifølge eksperter kan indikere en øget selvopbevaring af SHIB, hvilket eliminerer det umiddelbare salgspres og anses for en positiv udvikling.

Vigtigt at bemærke er, at artiklen ikke bør fortolkes som investeringsrådgivning, da investering altid er en spekulativ handling med en vis risiko for tab. Det anbefales altid at søge professionel rådgivning, inden man investerer.

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Top  DOGE-Preis: Wie stabil ist die Inhaberbasis und welche Risiken lauern?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button