BitcoinEthereumKrypto News

Stabile kryptovalutaer vil flytte mere kapital end Visa, og bitcoin forventes at nå en rekordhøj kurs på $80.000 i 2024.

Krypto-Analytiker forudsiger rekordhøj Bitcoin-kurs og vækst i stablecoins

En ledende krypto-analytiker fra Bitwise har forudsagt, at Bitcoin-kursen (BTC) i 2024 vil nå et nyt rekordhøjt niveau på 80.000 US-dollar. Samtidig forventes stablecoins at bevæge mere kapital end den førende betalingsudbyder Visa.

Stærk vækst for Stablecoins

Bitwise’s Senior Research Analyst, Ryan Rasmussen, har fremsat 10 forudsigelser for kryptoindustrien i 2024, hvoraf en af dem indebærer en markant vækst for stablecoins. Ifølge Rasmussen vil stablecoins i 2024 have et samlet betalingsvolumen, der overstiger Visa, da de anses for at være en af kryptoindustriens “Killer Apps”. I tredje kvartal 2023 havde Visa faciliteret betalinger for mere end 9 billioner US-dollar, mens stablecoins på samme tidspunkt var steget til over 5 billioner US-dollar. For at opfylde denne forudsigelse, ville det kræve næsten en fordobling af stablecoin-volumenet.

Positive forudsigelser for Bitcoin

Udover væksten af stablecoins, forudsiger Rasmussen også et stærkt år for BTC. Med forventningen om godkendelse af den første spot Bitcoin ETF og den forestående halvering i april, forventes Bitcoin-kursen at stige til over 80.000 US-dollar.

Varierende forudsigelser for fremtiden

Mens Rasmussen og Bitwise er optimistiske for fremtiden, er der stadig stor variation i kryptoeksperternes forudsigelser. Nogle forudser en gennemsnitlig kursværdi på mindst 100.000 US-dollar, mens andre taler om en stigning til så meget som 1 million US-dollar pr. BTC i de kommende år.

Forventninger til et direkte Bitcoin-ETF

Bitwise forventer også godkendelse af et direkte Bitcoin-ETF og anslår, at op til 72 billioner US-dollar vil blive investeret i ETF’en over de næste fem år.

Top  Er vi på vej ind i en krypto-bullrun, eller er der mørke skyer i horisonten? - Interview med Oliver Michel, Tokentus.

Vækst for Ethereum og Coinbase

Udover Bitcoin forventes også Ethereum at opleve vækst i 2024, med en forventet forbedring af markedsdækningen med 100%. Derudover forventes kryptobørsen Coinbase at være en af de store vindere på markedet, med en forudset vækst i omsætningen på 100%.

Konklusion

Alt i alt er der store forventninger til kryptoindustrien i 2024, med spændende forudsigelser for Bitcoin, Ethereum, stablecoins og kryptobørser som Coinbase. Det bliver interessant at se, om disse forudsigelser vil holde stik, og hvordan markedet vil udvikle sig i de kommende år.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button