AltcoinsCardanoDogecoin

US Department of Justice Imposes Unprecedented Scrutiny on Binance

Det nylige angreb på Binance af USAs Justitsministerium har udløst en jordskredsændring i, hvordan kryptoindustrien opererer, med Binance, der nu er sat til at gennemgå hvad eksperter kalder en “usædvanlig” niveau af kontrol. Den regeringsmæssige granskning, som Binance har accepteret i sin forligsaftale med den amerikanske regering, vil forvandle børsen fra “et fristed for anarkisk kryptohandel” til en omhyggeligt overvåget enhed, skrev Wired i en rapport tidligere på måneden. Forliget, der betragtes som en af de mest betydningsfulde hvidvasksforlig i USAs justitsministeriums historie, pålagde selskabet en rekordstor bøde på $4,3 milliarder. Ud over økonomiske straffe pålagde forliget Binance at åbne sine gamle regnskaber og give over fem års brugertransaktionsdata til amerikanske regulatorer og politimyndigheder, bemærkede Wired-rapporten.

Fem års transaktionshistorik for brugere

Denne nye æra af radikal gennemsigtighed kræver, at Binance aktivt undersøger sine transaktioner fra 2018 til 2022 og indsender såkaldte mistænkelige aktivitetsrapporter (SAR) for potentielle overtrædelser af amerikansk lov i den periode. SAR’erne vil blive indsamlet af FinCEN, finansministeriets afdeling for finansiel kriminalitet, og deles med forskellige amerikanske politimyndigheder.

‘Sindssygt’ adgang

I Wired-rapporten beskrev en unavngiven amerikansk anklager omfanget af de oplysninger, Binance vil dele med regeringen, som “sindssygt,” samtidig med at det understregede det usædvanlige niveau af regeringens tilsyn. “Jeg ved ikke, hvilken slags virksomhed der ville ønske at operere, mens de tillader så meget regeringsovervågning, især en, der bevidst har holdt sig ude af USA, så de ikke er lige foran vores næse,” sagde anklageren og tilføjede: “Det andet alternativ må have været virkelig dårligt.”
På den anden side udtrykte Binance’s chef for overholdelse, Noah Perlman, glæde over muligheden for at fastsætte en ny overholdelsesstandard i branchen og forsikrede brugerne om, at deres data ville blive holdt “fortrolige,” hvilket betyder, at det ikke ville blive delt med andre parter end den amerikanske regering. Mens politiet og reguleringsmyndighederne har bifaldet trækket, har fortalere for finansiel privatlivets fred, herunder Electronic Frontier Foundation (EFF), udtrykt bekymring over generel adgang til brugerdata. “Det faktum, at transaktionerne udføres gennem kryptokurrency i stedet for gennem traditionelle finansielle kanaler, indikerer, at transaktionerne er mere tilbøjelige til at være følsomme, og at personen, der udfører transaktionen, måske vender sig til kryptokurrency netop på grund af den beskyttelse af privatlivet, det giver,” citerede rapporten en tidligere udtalelse fra EFF som siger.

Top  JP Morgan forudser stort kapitalindstrømning til spot Bitcoin ETFs

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button