AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Helium Network – Pludseligt prisfald med -5% i HNT-pris – Er HNT på vej mod nul?

Helium Network – den førende decentraliserede internet-of-things-udbyder – har oplevet et pludseligt prisfald på 5% for HNT, da prisen trækker sig tilbage fra et gennembrud, hvilket får nogle handlende til at spørge: ‘Er Helium på vej til at nå nul?’. Dette sker midt i den sensationelle markedsbegejstring omkring det langvarige Helium Network-projekt, efter lanceringen af det nye Helium Mobile-produkt, der tilbyder amerikanske Web3-brugere muligheden for at anvende Helium-netværket til mobilopkald og data (en ny initiativ kendt som $MOBILE).

Nu da støvet har lagt sig efter spændingen, og som Helium-fællesskabet bevæger sig ind i HIP-forslag for at designe fremtiden for $MOBILE, er prisaktionen faldende.

Prisanalyse: Da Helium Network går ind i en retracement – Er HNT på vej til nul?

Mens prishandlingen går sydpå, handler Helium Network i øjeblikket til en markedsværdi af 7,96 dollars (repræsenterer en 24-timers ændring på -6,04%).

Dette kommer midt i den anden dag med nedadgående prishandling, efter at Helium-prisen blev afvist fra et lokalt højt niveau på 9,5 dollars.

Nu i et -16% retracement-træk kan man se, at faldet i HNT-prisen er en sund og meget tiltrængt retracement fra en overudvidet rallyprishandling.

Faktisk peger den månedslange rallystruktur, forskellige retracementer og konsolideringer i starten af december og sidste weekend mod en fortsættelse af en stærk teknisk rally.

Dette sammenfaldes med en bagudgående 20DMA (som forbliver under den nuværende handelskanal på 5,62 dollar).

Yderligere advarselstegn kommer fra RSI-indikatoren, der stadig viser alvorlig bearish divergens på 71,82, på trods af at retracementstrækket fortsætter.

Mens MACD fortsat viser stærk bullish divergens med en læsning på 0,2488.

Alt i alt ser HNT-prisen rimeligt stærk ud her, med det igangværende retracement, som er godt forsvaret og afspejler tidligere rallyadfærd – dette kan sætte scenen for det fjerde rallyben.

Top  Godkendelse af Spot Ethereum ETFs: US SEC tillader førende finansvirksomheder at handle med Ethereum, hvilket kan påvirke prisudviklingen.

HNT-prisen står over for et opadgående mål på 10 dollar (en potentiel stigning på +26%).

Mens nedadgående risiko kan få HNT-prisen til at falde marginalt til 7 dollar (en mulig -11,74%).

Helium Network har derfor en nuværende risiko: belønningsforhold på 2,22 – en god mulighed kendetegnet ved voksende opadgående belønning og helt klart vil ikke nå nul på noget tidspunkt snart.

Men mens handlende spekulerer på, om Helium kan fortsætte med at rallye, kan et mere strategisk spil opstå fra Bitcoin Minetrix-presalen.

Alternativ til HNT-prisen? Gå ikke glip af Bitcoin Minetrix $BTCMTX Presale, mens 5,65M dollars er rejst

Dyk ned i den innovative verden af Bitcoin Minetrix og dets banebrydende stake-to-mine-system, da den stigende presale smadrer mere end 5.653.876 dollars, der er rejst. Tilbyder en indbydende 141% Staking APY giver Bitcoin Minetrix en platform, hvor brugerne kan købe, opbevare og derefter se, hvordan belønningerne begynder at akkumulere.

Den sande essens af passiv indkomst i kryptoverdenen har aldrig været så tilgængelig.

Med Bitcoin Minetrix-tilgangen er dagene med tung indledende kapital og navigation gennem komplekse minedriftskontrakter forbi.

Siden det tidligere 2021 Bull Run har Bitcoin mining trodset forventningerne ved at gennemgå en slags renæssance i netværksvækst. Bitcoins Hash Rate (en målestok for den samlede mængde af beregningskraft rettet mod minedrift af Bitcoin-blokke) er steget til en utrolig all-time high på 456,6 Exahashes pr. sekund (EH/S).

Denne dramatiske vækst er blevet drevet af en betydelig stigning i skalaen af Marathon Digital og Riot-fordelingsplatformenes minedriftsaktiviteter.

Den største Bitcoin-miner i verden, Marathon, rapporterede for Q3 2023, at det havde en gennemsnitlig hashrate på 14,2 EH/s (en stigning på 500% YoY), omkring 4% af det samlede netværks-hash (miner omkring 1153 BTC om måneden eller 42,2 millioner dollars).

Top  USA sanktionerer Nordkoreas krypto-mixer Sinbad

I mellemtiden rapporterede Riot Platforms en ny rekord-hashrate på 10,9 EH/s (miner omkring 368 BTC om måneden eller 13,3 millioner dollars) med forventninger til, at Riots aktiviteter vil vokse til 20,2 EH/s inden sommeren 2024.

Men mens all-time high i Bitcoin-netværkets hashrate er sundt for Bitcoin-netværkssikkerhed og klart profitabelt for voksende minedriftsaktiviteter, begynder det også at miste synet for Satoshi Nakamotos decentralisering.

Bitcoin mining i 2023 er mest centraliseret, det nogensinde har været i dens korte 15-årige historie.

Et nærmere kig på opsummeringen af minedriftsblokke i de sidste 48 timer afslører, at en chokerende 55,79% af alle Bitcoin-blokbelønninger går til blot to Bitcoin-minedriftspools. AntPool tog den største del med 83 minedriftsblokke (29,123%), mens det næststørste minedriftspool Foundry USA mined 76 blokke (26,667%).

Dette overgår antallet af blokke, der er minet af bare tredjepladsen F2Pool (34 minedriftsblokke, tilsvarende omkring 11,93%), og fremhæver den stigende udfordring ved stigende minedriftscentralisering.

Denne øgede netværksaktivitet og den øgede centralisering af minedriftsaktivitet er begyndt at blive tydeligt afspejlet i den efterfølgende all-time high i sværhedsgraden for minedrift af Bitcoin. I øjeblikket står den på 62.573.539.549.305 – det har aldrig været sværere for den individuelle deltager at engagere sig i profitabel Bitcoin minedrift.

Dette udfordrende forhøjede netværksniveau, drevet af stigende konkurrence og centralisering af minedriftsmagt, har skabt behov for nye løsninger for detailinvestoren at deltage i Bitcoin-minedrift – både med henblik på netværksdecentralisering og bevare Bitcoin som en profitabel aktivitet for den enkelte.

Her opstår Bitcoin Minetrix, som blev lanceret for at levere sikre og gennemsigtige Bitcoin-minedriftsbelønninger til detailinvestoren gennem en innovativ, decentraliseret tilgang til Bitcoin cloud minedrift.

Nøglehøjdepunkter af BTCMTX-fordelene i forhold til HNT-prisretracement:

Bemærkelsesværdig fordel på markedet: I en branche fyldt med adskillige cloud-mining platforme, skærer Bitcoin Minetrix en niche til sig selv. Som den første tokeniserede Bitcoin cloud mining-initiativ tilbyder det et automatiseret system, der er designet til cloud-baseret Bitcoin-minedrift og sætter en ny standard for industrien.

Top  MicroStrategy besidder flest bitcoins blandt børsnoterede virksomheder, viser undersøgelse

Sikkerhed først med Ethereum blockchain: Bitcoin Minetrix opererer på den velkendte og velprøvede Ethereum blockchain. Dette sikrer topklasset sikkerhed og pålidelighed og giver brugerne mulighed for at undgå risici forbundet med eksterne minedriftspools og tilbyder beskyttelse mod potentielt snydende cloud mining-tjenester.

Championing True Decentralization: Bitcoin Minetrix opretholder kerneværdierne af decentralisering. I en tid, hvor centralisering ofte introducerer sårbarheder, bryder Bitcoin Minetrix formen og omfordeler minedriftsgevinster fra store virksomheder til individuelle detailinvestorer gennem dets nyskabende Stake-to-Mine-system.

Tappe ind i Bitcoin-halveringsmuligheden: Perfekt positioneret til at få mest muligt ud af den kommende Bitcoin-halvering giver Bitcoin Minetrix investorerne en gylden mulighed. Den forestående halvering kan virke skræmmende for minearbejdere på grund af reducerede blokbelønninger, men historisk har sådanne begivenheder drevet Bitcoins værdi op. Bitcoin Minetrix giver en platform for investorer til at gribe denne potentielle stigning uden de tilknyttede kapitalrisici.

BTCMTX-presale muligheden: Den igangværende BTCMTX-presale har allerede samlet betydelig interesse, med mere end 5,64 millioner dollars rejst mod sit 6 millioner dollars mål. Til en pris på bare 0,0123 dollar pr. token har tidlige investorer en unik mulighed for at være i front på denne stake-to-mine-evolution.

Så alt i alt er Bitcoin Minetrix klar til at omdefinere Bitcoin-landskabet. Med sine innovative metoder, strenge sikkerhedsforanstaltninger og de massive potentialer i dens stake-to-mine-mekanisme lokker den som en lukrativ mulighed for de tidlige investorer.

Sikre din position på denne transformative rejse ved at deltage i BTCMTX-presale i dag.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button