BitcoinEthereumKrypto News

Bitcoin: Fra overfladiske dødsbudskaber til vedholdenhed – En undersøgelse af kryptovalutaens modstandskraft.

Bitcoin overlever sin kritikere

Bitcoin har modtaget en minimal mængde “krypto-nachrufe” i løbet af det seneste år, hvilket markerer en bemærkelsesværdig ændring fra tidligere år. Ifølge data fra BTC Obituaries-tracket og brancheekspert Jameson Lopp er der kun syv tilfælde, hvor mainstream-medier har erklæret Bitcoin for “død” i løbet af 2023. Dette antal er markant lavere end tidligere år, hvor sådanne erklæringer var mere hyppige, hvilket fremhæver Bitcoin’s modstandskraft selv under periodiske markedsnedgange og skeptikeres tvivl.

Bitcoin’s rejse: Fra dødsannoncer til modstandskraft

Siden 2010 har Bitcoin overlevet mere end 200 “dødsannoncer”, men 2023 har markeret et år med en minimal mængde af sådanne erklæringer. Den seneste “dødsannonce” kom fra Bitcoin-tilhænger og milliardær teknologisk investor Chamath Palihapitiya under en episode af All-In-Podcasts den 22. april. Palihapitiyas bekymringer omhandlede primært reguleringsmæssige spørgsmål i stedet for Bitcoin’s grundlæggende værdi. BTC Obituaries-tracket tilføjer et “dødsannonce”, når medieindhold eksplicit hævder, at BTC er eller vil være værdiløs. Det er værd at bemærke, at over halvdelen af årets “dødsannoncer” blev optaget i januar, hvilket falder sammen med krypto-vinterens lavpunkt.

Modningen af Bitcoin og prognoser for fremtiden

Professionel forhandler Oliver L. Velez har bemærket en glockenförmige kurve og en nedadgående tendens ved Bitcoin-nachrufe. Han forudsiger, at der ikke vil være nogen “nachrufe” på Bitcoin i de kommende to til tre cykler, hvilket afspejler en voksende anerkendelse af Bitcoin’s modstandskraft og dens stigende accept i mainstream-finanssektoren.

Bitcoin er ikke alene: Ethereum møder lignende kritik

Ethereum, den næststørste kryptocurrency efter markedsandel, har også været genstand for lejlighedsvise “dødsannoncer”. Kritikere har erklæret “døden” for ETH, hvilket har tiltrukket opmærksomhed på krypto-sociale medieplatforme. Til trods for denne negativitet viser Ethereum-tilhænger Anthony Sassano sit engagement for kryptocurrency ved at købe yderligere aktiver. Dette reflekterer troen på Ethereum-økosystemet trods kortsigtede udfordringer.

Top  Nyt politisk parti i UK vil bruge blockchain til at decentralisere magten

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button