AnalyseBitcoinCardanoDogecoinEthereumLitecoin

Analyse af Ethereum og Bitcoin: Hvad viser antallet af aktive adresser i de to største kryptovalutanetværk?

I de seneste dage har der været en markant stigning i antallet af aktive Ethereum-adresser, mens antallet af aktive Bitcoin-adresser er faldende. Dette skaber interesse for de forskellige aktivitetsniveauer i de to netværk i løbet af den seneste måned.

L1-Netværksadresser

Der har været tydelige mønstre i antallet af adresser i Layer-1-netværkene i de seneste 30 dage. Den samlede mængde Ethereum- og Bitcoin-adresser er over 150 millioner. Ethereum har med omkring 103 millioner adresser ledelsen, efterfulgt af Bitcoin med omkring 51 millioner adresser. Litecoin og Avalanche ligger på henholdsvis tredje og fjerdepladsen med 7,7 millioner og 6,3 millioner adresser. Dogecoin og Cardano er de femte og sjette på listen med omkring 5,3 millioner og 4,4 millioner adresser.

Aktive Ethereum-adresser

En analysen viste en støt stigning i antallet af aktive Ethereum-adresser i løbet af den sidste måned. Den 28. november var der omkring 5,6 millioner aktive adresser, og ved skrivningstidspunktet er antallet nået op på omkring 6,1 millioner.

Faldende aktive Bitcoin-adresser

På den anden side viser Bitcoin et faldende mønster med flere daglige aktive adresser, men en generelt tilbagegang. Den 28. november var der omkring 20 millioner adresser, men de seneste data viser et fald til omkring 17 millioner.

Pristrends

Både Ethereum og Bitcoin har oplevet lignende mønstre i deres pristrends i de seneste 48 timer. Ethereum oplevede en nedgang på over 1,7 %, mens Bitcoin faldt med 2,67 %. Ved skrivningstidspunktet handles Ethereum til omkring 2.221 US-dollar, mens Bitcoin handles til omkring 42.360 US-dollar.

Disse data viser en interessant udvikling i aktivitetsniveauet og pristrends for Ethereum og Bitcoin i løbet af den seneste måned.

Top  Vigtig information om køb og salg af kryptovalutaer - læs her!

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Få rettidige Litecoin News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button