AnalyseBitcoin

Bitcoin SV (BSV) oplever bemærkelsesværdig stigning – Hvad driver den hurtige vækst?

Den seneste stigning af Bitcoin SV (BSV)

Bitcoin SV (BSV) oplever bemærkelsesværdige stigninger

Bitcoin SV (BSV), en hard fork af Bitcoin Cash (BCH)-blockchain, har for nylig set bemærkelsesværdige stigninger. Med en stigning på over 70% har kryptovalutaen nået $84,8, det højeste niveau siden april 2022. Denne hurtige stigning kan tilskrives den optimistiske markedssituation, men der er også andre faktorer, der spiller en rolle.

Optimistisk markedssituation påvirker stigningen

Med den seneste stigning har BSV’s månedlige gevinster nu overgået 82%, og handelsvolumen er steget til over 770 millioner dollars. Denne stigning ser ud til at være influeret af den fortsatte optimistiske markedssituation i den større kryptovalutamarked, hvor især sydkoreanske investorer spiller en vigtig rolle.

Sydkoreanske investorer viser stor interesse

Ifølge CoinGecko var Upbit, en kendt kryptovalutabørs i Sydkorea, ansvarlig for BSV-transaktioner til en værdi af 515 millioner dollars, svarende til mere end 67% af transaktionsvolumen. Dette tyder på, at sydkoreanske investorer er meget interesserede i BSV. Omkring 5% af alle BSV-transaktioner blev håndteret af Bithumb, en anden kendt handelsplatform for kryptovaluta i Asien. Alene sydkoreanske kryptovalutahandlere udgjorde mere end 75% af det samlede handelsvolumen for BSV.

Baggrundsinformation om Bitcoin SV

I 2018 initierede Craig Wright grundlæggelsen af BSV ved at implementere en hard fork af BCH. Trods betydelige debatter om BSV har værdien af denne Bitcoin-forgrening steget med næsten 80% i de sidste 30 dage. For at bekæmpe ulovlige aktiviteter har Sydkorea besluttet at indføre en ramme for kryptoreguleringer.

Top  Bitcoin-ETF'er kan 'fuldstændig ødelægge' Bitcoin ifølge tidligere BitMEX-CEO Arthur Hayes

Konklusion

Selvom BSV stadig ligger 82,29% under sit all-time high fra 2020, har det oplevet en betydelig stigning i værdi. Det er vigtigt at bemærke, at artiklen udelukkende er til uddannelsesmæssige formål og ikke udtrykker NewsBTC’s holdning til, om investeringer bør købes, sælges eller beholdes. Investeringer indebærer risici, og det anbefales at foretage egne undersøgelser, før man træffer investeringsbeslutninger.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button