AltcoinsCardanoDogecoin

US bitcoinekspert Bankman-Fried undslipper anklager for politiske donationer

US advokater dropper anklager mod Sam Bankman-Fried

US-anklagemyndighederne har valgt ikke at forfølge de tilbageværende anklager mod Sam Bankman-Fried, herunder beskyldninger om udenlandsk bestikkelse og banksvindel.

Men det er den frafaldne anklage om ulovlige politiske donationer, der har vakt betydelig bekymring inden for krypto-samfundet, givet Bankman-Frieds vel dokumenterede bidrag til politikere fra begge store partier.

Anklagerne hævdede, at Bankman-Fried brugte kundefonde på $100 millioner til politiske donationer.

I en tråd understregede Coinbase’s Chief Legal Officer, Paul Grewal, vigtigheden af offentlig ansvarlighed for anklager om politiske donationer.

“Den offentlige interesse i en offentlig fremstilling af anklager betyder næsten altid noget. Anklager om politiske donationer er øverst på denne liste,” skrev han.

Grewal understregede også behovet for svar vedrørende hvad politikere og andre vidste, og hvornår de vidste det.

Sam Bankman-Frieds dom er i øjeblikket planlagt til 28. marts 2024.

Præsidentkandidat Robert F. Kennedy udtrykte også bekymring.

“Alle er ikke engang overraskede. DET er et større problem end snyderiet selv. Det viser, hvor normaliseret korruption er blevet,” udtalte Kennedy.

Den udtalelse resonerer med mange medlemmer af samfundet, herunder fremtrædende figur Elon Musk, der simpelthen reagerede med “!!” i enighed.

Anklagemyndighederne, ledet af US Attorney for the Southern District of New York Damian Williams, har også valgt ikke at rejse sigtelse for ulovlige politiske donationer, der blev adskilt fra den oprindelige tiltale på grund af en udleveringstvist med Bahamas.

De understregede, at den kommende dom over Bankman-Fried, planlagt til 28. marts 2024, vil behandle nødvendige aspekter som inddragelse og restitution for ofrene.

På trods af sin dom har Bankman-Fried til hensigt at anke.

Top  Uniswap Labs åbner eksklusivt ventelisten for Uniswap Extension til brugere med uni.eth-brugernavne

Under retssagen indrømmede han at have begået operationelle fejl i håndteringen af FTX, såsom forsømmelse af risikostyring, men benægtede alle beskyldninger om at stjæle kundefonde.

Ser fremad står Bankman-Fried over for en potentielt lang fængselsstraf.

US-distriktsdommer Lewis Kaplan, der præsiderer over sagen i Manhattan, vil beslutte hans skæbne.

Anklagemyndigheden mener, at en anden retssag ville være overflødig, da størstedelen af beviserne vedrørende de yderligere anklager allerede blev præsenteret i den første retssag.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button