AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Hvis Heliumprisen godt på vej mod nul? HNT falder 6% samtidig med at en ny minedriftsprotokol sikrer $7,2 millioner i finansiering.

Helium Price Drop – Er Helium pris på vej mod nul?

Helium-prisen er faldet med så meget som 6% i løbet af de seneste 24 timer, og er faldet til $6,82 på en dag, hvor Bitcoin ETF-håb har fået markedet til at stige med den samme procentdel. HNT er nu faldet med 4,5% på en uge og med 21% på en fjorten dage, men altcoin har opnået imponerende 140% de seneste 30 dage og er også steget med 330% det seneste år.

Ikke desto mindre har dagens fald rejst frygt for, at HNT’s nylige momentum måske er på vej til at aftage, og at mønten muligvis er på vej mod en korrektion. Nogle handlende foretrækker derfor måske at se nærmere på alternativer, der ser ud til at stige, med Bitcoin Minetrix (BTCMTX), der nu har rejst $7,2 millioner i sin stadig mere populære forsalg.

Er Helium Price Going to Zero? HNT Drops 6%

Heliums diagram tyder på, at mønten kan falde yderligere, før den vender tilbage til vækst, da dets indikatorer ser ud som om, de er ved at falde tilbage fra tidligere overkøbte positioner. F.eks. glider HNT’s relative strength index (lilla) under 60, efter at have tilbragt et par uger i december højere end 70. Dette signalerer et tab af købepres og momentum, mens møntens pris begynder at falde tilbage mod sit 30-dages gennemsnit (gult), hvilket også er et potentiel tegn på en bearish vendepunkt.

På trods af disse negative bevægelser er det beroligende at bemærke, at HNT’s støtteniveau (grønt) er steget markant i de seneste uger, så det er helt argumenteret, at de kommende dyk vil være milde. Spørgsmålet er, at med møntens handelsvolumen på kun $12 millioner (sammenlignet med $60 millioner i midten af december) er det ikke sikkert, hvor længe det vil vare, før den vender tilbage til stærk vækst.

Top  Stor Solana (SOL) investor sælger ud: Hvad betyder det for kursen?

Ikke desto mindre forbliver HNT’s fundament helt solidt, med Helium Network, der fortsat udvider og vokser som et decentraliseret Internet-of-Things/mobile network.

Novel New Mining Protocol Secures $7.2 Million in Funding

Da HNT for øjeblikket falder, kan mange handlende foretrække at kigge på alternative alts i øjeblikket, med flere forsalgsmærkede tokens, der ser særligt lovende ud. En af de mest bemærkelsesværdige er Bitcoin Minetrix (BTCMTX), en Ethereum-baseret stake-to-mine-platform, som nu har rejst over $7,2 millioner i sit snart afsluttede forsalg. Denne imponerende figur gør Bitcoin Minetrix ‘salg til et af de største i de sidste 12 måneder.

Som en stake-to-mine-platform vil Bitcoin Minetrix muliggøre sine brugere at mine faktiske Bitcoin (BTC) ved at lægge deres indfødte token, BTCMTX.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button