BitcoinKrypto News

Bitcoin-Kurs steigt um 7,5% auf über 45.900 Dollar: Die Hauptgründe dahinter

Bitcoin Kurs stiger over $45,900

Den seneste stigning i Bitcoin-prisen kan tilskrives tre hovedårsager.

Massive Nachfrage von der CME

Aktiviteterne på Chicago Mercantile Exchange (CME) har udløst en betydelig stigning i Bitcoin-prisen. På et tidspunkt var prisen på Bitcoin på CME omkring $1,400 højere end på Coinbase, hvilket indikerer betydeligt købepres på denne platform. CME Group, en anerkendt børs for Bitcoin-futures, tiltrækker en betydelig institutionel investorbase, hvilket gør deres prisbevægelser særligt bemærkelsesværdige.

Gerüchte über die Genehmigung eines Spot Bitcoin ETF

Nærmelsen til den 10. januar, hvor SEC skal beslutte om godkendelse af en Spot Bitcoin Exchange-Traded Fund (ETF), har skabt betydelige forventninger på markedet. Der er rygter om, at SEC allerede i dag, den 2. januar, kan godkende en række Spot Bitcoin ETFs, hvilket har skabt en vis frygt for at gå glip af investeringsmuligheder hos investorer. Dog er denne godkendelse langt fra sikker, da SEC stadig skal gennemgå eventuelle ændringer og give sin tilbagemelding.

Starke technische Signale über mehrere Zeitrahmen

Teknisk set viser Bitcoin stærke bulliske tegn over forskellige tidsrammer. På 30-minutters-grafen har Bitcoin systematisk testet og erobret forskellige tekniske indikatorer. På daglig basis er Bitcoin ved at forsøge at bryde det øvre modstandsniveau for at fortsætte sin opadgående trend.

En lukning over $45,500 kunne være afgørende, og det næste mål kunne være $48,700. På nuværende tidspunkt er prisen for BTC $45,506.

Artiklen er baseret på aktuelle begivenheder og spekulationer og skal tages med et gran salt, da kryptovalutamarkedet er kendt for sin volatilitet.

Top  Bitcoin-ekspert Arthur Hayes er optimistisk trods krypto-dip - Se hans spændende prognose for maj måned og hvorfor bullrun snart skydes ordentligt i gang

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button