AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Jim Cramer: Bitcoin er ‘her for at blive’ – men kan de seneste gevinster blive foldet ud?

Jim Cramer fortsætter med at prise Bitcoin

Tirsdag morgen var den tidligere krypto-skeptiske “Mad Money” vært Jim Cramer endnu en gang i rampelyset, da han talte rosende om Bitcoin under et interview på CNBC.

Bitcoin er “her for at blive”
Cramer erklærede, “Man kan ikke slå denne ting ihjel”, da han diskuterede nyheder om, at Bitcoin havde nået sin højeste handelspris siden april 2022. Han tilføjede, “Realiteten er, at det er et teknologisk vidunder, og folk bliver nødt til at begynde at anerkende, at det er her for at blive.” Cramer citerede den kommende godkendelse af en spot Bitcoin ETF som en drivkraft bag de positive forventninger til tokenen.

Kunne Bitcoin’s nylige gevinster blive opløst?
Selvom Cramer var positiv, mente han også, at Bitcoin’s gevinster kunne “falde fra hinanden”. Han henviste til Jamie Dimon, der for nylig kom under beskydning fra kryptofællesskabet for sine negative udtalelser om branchen.

“En bemærkelsesværdig vendning, der var uventet”
Cramer, der tidligere havde udtrykt lignende negative synspunkter som Dimon, har ændret sin holdning til kryptoindustrien. Tidligere har han sagt, at han “aldrig ville røre ved krypto i en million år” og henviste til dem, der har investeret i teknologien, som “en idiot.” Men sidste måned opfordrede Cramer seerne af “Mad Money” til at “købe Bitcoin”, og det ser ud til, at han selv har tjent mange penge på sin egen investering, til trods for at han var “for tidlig” på markedet.

Cramer’s seneste optræden på CNBC ser ud til at bekræfte, at “Mad Money” værten har ændret sin holdning til kryptoindustrien. Sociale mediebrugere er dog stadig skeptiske over for Cramers meninger og mener ikke, at de kan regnes for nøjagtige, givet hans skiftende holdning til teknologien.

Top  Kryptowährungen: Hvordan Bitcoin bliver stadig mere interessant for privatpersoner

Spørgsmål om Jim Cramer’s skiftende holdning til kryptoindustrien forbliver, men det er klart, at Bitcoin stadig har stærke tilhængere blandt erhvervslivet, og den fortsætter med at tiltrække opmærksomhed fra investorer verden over.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button