AltcoinsCardanoDeFiDogecoinEthereumMetaverse

Den nye blockchain-spiller, Pandoshi (PAMBO), skaber stor opmærksomhed i krypto-verdenen

Pandoshi (PAMBO) – Et nyt og lovende projekt i krypto-verdenen

I den voksende verden af blockchain kommer der hele tiden nye spillere til, der søger at gøre et stort indtryk og blive centrale skikkelser. En sådan nykommer, der fanger krypto-verdenens opmærksomhed, er Pandoshi (PAMBO). Med sine store mål, friske ideer og hurtige fremskridt betragter mange i krypto-fællesskabet Pandoshi som et projekt med meget potentiale.

Hvad er Pandoshi (PAMBO)

Pandoshi har hurtigt opbygget en solidt ry i krypto-fællesskabet og har rejst over 1,7 millioner dollars på kun to uger, hvilket afspejler markedets tro på dets fremtid. Pandoshi står som et vidnesbyrd om decentraliserings grundlæggende principper, advokerer for privatliv og finansiel autonomi. Det repræsenterer, hvad blockchain oprindeligt blev designet til, og fungerer som et eksempel på et decentraliseret, community-ledet projekt, hvor brugerne har indflydelse på dets udvikling.

Pandoshi-økosystemet er forankret af en række decentrale tjenester, herunder et Layer-2-netværk, der fungerer på en Proof of Stake-protokol, en decentraliseret børs (DEX), en sikker ikke-custodial wallet, interaktive spil i Metaverse samt uddannelsesplatforme som Pandoshi University. Sammen med kryptokurrency-kompatible forudbetalte kort er disse elementer designet til at tilbyde brugere over hele verden en hurtig og nem måde at administrere deres kryptoaktiver på uden behov for Know Your Customer (KYC) kontrol.

Pandoshis presale er i øjeblikket struktureret i fem forskellige faser. Den navigerer gennem sin tredje fase med tokens prissat til $ 0,006. Når projektet skrider frem til fjerde fase, er tokens-prisen sat til at stige til $0.008, og når en vigtig fase er nået, vil prisen komme op på $0.01.

Top  Crypto startups henter rekordstort beløb på $2.7 milliarder i finansiering i andet kvartal 2024

PAMBO og BAMBOO Tokens

Inden for Pandoshi-økosystemet fungerer PAMBO som den primære utility-token. Den bruges over PandaChain (Layer 2 Network), i Metaverse-spillet og som et transaktionsmedium hos Pandoshi University samt drager fordel af køb-og-brænd-metoden, der er adopteret af PandoshiSwap (DEX) og Cardoshi (forudbetalte kort). Som en deflationær token benytter PAMBO en køb-og-brænd-tilgang, som ophører, når 80% af den samlede udbud er ude af cirkulation. PAMBO kan opnås gennem køb eller deltagelse i officielle Pandoshi-aktiviteter på grund af sin deflationære karakter.

Derudover introducerer Pandoshi BAMBOO som en governance-token, der giver fællesskabsmedlemmer mulighed for at have en stemme i Pandoshis fremtidige retninger. I modsætning til PAMBO er BAMBOO inflationær uden fast maksimal udbud og kan erhverves gennem sikkerhedsstifting af PAMBO tokens.

Fremtiden for Pandoshi

Pandoshi har for nylig afsløret på Twitter, at de er foran deres oprindelige tidsplan og forbereder sig på betareleases af Pandoshi Wallet på Android og iOS. Denne fremadskridende udvikling midt i deres aktive presale markerer et vigtigt skridt fremad for projektet. Den kommende wallet beta forventes i begyndelsen at understøtte alle Ethereum Virtual Machine (EVM) kompatible kæder med hensigt om at udvide dens understøttelse til non-EVM-kæder i efterfølgende opdateringer.

Pandoshi modtager betydelige roser inden for krypto-fællesskabet for sin faste forpligtelse til DeFi-rummet med fokus på open-source udvikling og fremme af en fællesskabsdrevet tilgang. Dette træk tiltrækker talrige investorer, der værdsætter privatliv og decentralisering. Projektets dedikation til at gøre alle dets værktøjer og platforme open-source henvender sig til dem, der søger gennemsigtighed og fælles involvering i kryptosfæren.

Introduktionen af den ikke-custodial Pandoshi Wallet, der vil være tilgængelig på GitHub til fuld open-source adgang, er et vidnesbyrd om denne forpligtelse. Dette trin muliggør potentiel samarbejdsmæssig vedligeholdelse og forbedring af både fællesskabet og udviklere og styrker yderligere Pandoshis position som et projekt, der virkelig efterlever principperne for decentraliseret finans.

Top  Sikkerhedstrussel i Apple's M-Series Chips: Fundamental svaghed truer crypto-holdere

For mere information om Pandoshi (PAMBO), kan du besøge deres officielle hjemmeside, eller studere deres whitepaper.

Husk, at denne artikel er et pressemeddelelse og ikke en del af Cryptonews.com’s redaktionelle indhold.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button