AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

MINA Price Analysis: Ny prisdyk for Mina Protocol – Er den på vej mod nul?

Mina Protocol kan gå mod nul

Mina Protocol har oplevet et prisfald med hensyn til LOCAL high modstand, og dette har fået nogle bekymrede investorer til at spørge, om Mina Protocol vil nå nul. Prisen er blevet afvist ved $1.69 d. 2. januar og er nu faldet med 29.27% i denne uge.

Bulls sigter mod en fortsat stigning omkring $1.16 og $1.20. Dette ville markere et afgørende sving, og det ser ud til, at støtteniveauet kan findes på $1.07 og $0.97. Det er vigtigt at bemærke, at RSI har kølet af noget efter det seneste fald. Yderligere bekræftelse kommer fra MACD, der også viser en mindre bearish divergens.

Mina Protocol sætter prisen med et begrænset korttidsmåltal på $1.25 (en mulig stigning på 5.69%).” Nedadrettet risiko kan føre til et fald til 20DMA på $1.16 (en mulig nedgang på 1.92%). Mina Protocol bærer derfor en risiko: belønningsforhold på 2.96 og dermed tyder på, at der kan være en stærk indgang under dette kommende sving.

Alternativ til MINA Price Drop?

I betragtning af MINA-prisens tilbagegang ser Bitcoin Minetrix-presalen ud til at være en bedre mulighed for investorer. Bitcoin Minetrix har indtil videre rejst over $7,578,876. Det tilbyder 86% staking APY, hvilket gør det muligt for brugerne at købe, stake og se, hvordan deres belønninger akkumuleres.
Fra 2021 og fremefter viser Bitcoin-mining en stigning i netværkets vækst. Hash Rate, som er et mål for den samlede mængde computational power rettet mod minedriften af Bitcoin-blokke, er steget til en utrolig all-time high på 525 Exahashes per sekund (EH/S).

Top  Shimmer (SMR) venter stadig på integrationen af Ethereum Virtual Machine (EVM), men en lukket testfase er i sigte

Denne dramatiske vækst har været drevet af en væsentlig stigning i Marathon Digital og Riot Platforms minedrift. Marathons gennemsnitlige hashrate var 14.2 EH/s, mens Riot Platforms rapporterede en ny rekord hashrate på 10.9 EH/s. Denne stigning i netværksaktivitet og centralisering af minedriftens magt afspejles i den efterfølgende all-time high i problemerate for ministribrug. Hashrates when it comes to mining have improved over the past few years, so it is imperative to recognize the implications of these developments.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button