BitcoinKrypto News

Bitcoin-ETF-Hoffnungsträger verkündet, dass “die Zeit für Bitcoin gekommen ist” – Entscheidung der US-Börsenaufsicht SEC steht unmittelbar bevor

Hashdex udsender annonce om Bitcoin-ETF

Hashdex, en potentiel Bitcoin-ETF-håb, har udsendt en annonce, hvor de erklærer, at “tiden er inde for Bitcoin”, mens spekulationerne om, at SEC (Securities and Exchange Commission) snart træffer beslutning om godkendelse af Spot-Bitcoin-ETF, stiger.

TechCrunchs Jacquelyn Melinek skrev torsdag med henvisning til kilder tæt på sagen, at “Bitcoin Spot-ETF vil blive godkendt af SEC.” Hun tilføjede, “I morgen forventer jeg noget” og hentydede til mulige nyheder fredag.

Andre udtrykte en mere forsigtig holdning. Bloomberg rapporterede, at den ledende ETF-analytiker Eric Balchunas sagde, “Mens vi taler, afgiver SEC deres sidste kommentarer, derefter vil udstederne snart indsende de endelige 19b-4s og S-1s. Jeg mener, det er bestemt så tæt på ‘færdig’, som vi hidtil har været, men så vidt jeg ved, er der endnu ikke nogen officiel godkendelse.”

Washington går langsomt frem, og senere rapporter antyder, at godkendelsesprocessen kan trække ud til næste uge, hvilket giver SEC tid til at gennemgå kommentarer og ændringer.

VanEck lover Bitcoin-kernudviklere potentiale ETF-gevinster

I forventning om godkendelse af Bitcoin-ETF tweetede investeringsfirmaet VanEck, at de ville forpligte 5% af de potentielle ETF-gevinster til Bitcoin-kernudviklere hos Bitcoin Brink. Virksomheden tilføjede, at de først havde doneret 10.000 dollars og erklærede: “Vi hos VanEck er ikke Bitcoin-turister. Vi er her på lang sigt.”

Godkendelsen af en US-Spot-Bitcoin-ETF har længe været et mål for krypto-troende, der betragter det som en pioner for institutionel indføring af krypto. Produktet ville spore prisen på Bitcoin og samtidig give investorer mulighed for at deltage i aktivet uden at skulle købe, opbevare og holde Bitcoin. Flere store investeringsfirmaer, herunder BlackRock, Fidelity og Invesco, har indsendt ETF-ansøgninger til SEC.

Top  Geopolitisk usikkerhed i Mellemøsten skaber bekymring på Wall Street

I august meddelte SEC, at de havde brug for mere tid til at vurdere de indsendte Multiple-Spot-Bitcoin-ETF-ansøgninger. Andre virksomheder, der indsender Bitcoin-ETF’er, inkluderer WisdomTree, Galaxy Digital, Valkyrie Funds, GlobalX og Ark/21Shares.

Finansrådgivere er ikke optimistiske med hensyn til, at en Bitcoin-ETF faktisk vil blive godkendt af SEC i år. Kun 39% af rådgiverne i en undersøgelse foretaget af Bitwise Investment Advisors angav, at de er optimistiske for, at dette vil ske.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button