AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Antallet af Bitcoin ATM’er får globalt nedgang for første gang i et årti

Antallet af fysiske butikker, der accepterer kryptovaluta, stiger

Ifølge BTC Map accepterer over 6.000 butikker verden over nu Bitcoin som betalingsmiddel. Statistikken viser også, at 5.535 forretninger accepterer såkaldte on-chain transaktioner, 5.107 butikker tager imod Lightning-betalinger, og 1.050 støtter betaling med kontaktløse metoder.

På trods af denne stigning i antallet af butikker, der accepterer Bitcoin, så er der set en nedgang i antallet af kryptovaluta hæveautomater, også kendt som Bitcoin ATM’er. Ifølge Coin ATM Radar faldt antallet af disse automater med 11% fra 37.827 i starten af 2023 til 33.622 ved begyndelsen af 2024 – det første globale fald i et årti.

Især i USA, hjemsted for 82% af verdens krypto ATM’er, oplevede man et fald fra 32.672 til 27.621 i løbet af 2023. Dog var billedet et andet i visse regioner: Den Europæiske Union kunne notere en lille stigning i antallet af krypto ATM’er, mens lande som Canada, Australien, Spanien og Polen også oplevede en stigning i antallet af installationer.

Samtidig venter kryptoindustrien spændt på den amerikanske børsmyndighed SEC’s afgørelse omkring spot Bitcoin Exchange-traded funds (ETFs). Hvis godkendelsen går igennem d. 10. januar, vil det sætte præcedens for, hvordan digitale aktiver opfattes og handles inden for finanssektoren.

Hvis SEC godkender de nødvendige foranstaltninger, vil disse ETF’er muligvis kunne begynde at handle allerede den næste arbejdsdag, hvilket potentielt kunne være fra d. 11. januar.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Robert Kiyosaki afslører: Købte 60 Bitcoins til $6.000 hver og fortsætter med at købe mere hver måned

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button