AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Bitcoin-bruger investerer $64.000 i inskriptioner på blokchain – formål og indhold forbliver et mysterium

Bitcoin-brugere har for nylig været vidner til en usædvanlig hændelse, hvor en ukendt person investerede omkring $64.000 i gebyrer for at skrive næsten 9 megabyte rå binære data ind på Bitcoin-blockchainen. Dette skete gennem 332 indskrifter foretaget den 6. januar.

Mysteriet omkring disse indskrifter ligger i indholdet og formålet med dataene. Selvom der er forsøgt at afkode dem ved hjælp af OpenAI’s ChatGPT, er der endnu ikke fundet nogen konklusion. En spekulation går på, at dataene kan være krypteret, hvilket gør det ekstremt vanskeligt eller endda umuligt at dechifrere.

Udover mysteriet om dataene er også identiteten bag indskrifterne ukendt. Bitcoin-adressen, der er forbundet med indskrifterne, “bc1pnp…zwd0th,” er simpelthen mærket som “Navnløs” på Ord.io.

De krypterede data indeholder en række symboler fra forskellige sprog, herunder engelsk, græsk og matematiske symboler. Interessant nok inkluderer to af de 332 indskrifter en digital billede af en pepperoni-pizza, som symboliserer brugen af “sats” fra de 10.000 BTC, der blev brugt til at købe to Papa John’s pepperoni-pizzaer fra tidligere Bitcoin-bidragyder Laszlo Hanyecz den 22. maj 2010.

Dette mysterium følger tæt efter en anden interessant Bitcoin-transaktion, hvor der den 5. januar blev sendt 26,9 BTC til Bitcoin’s Genesis wallet til en værdi af $1,17 millioner. Dette udløste forskellige teorier fra branchens eksperter.

Handlen medførte et gebyr på $100, hvilket er bemærkelsesværdigt højere end det gennemsnitlige transaktionsgebyr. Walletens første finansiering kan spores tilbage til tre tegnebøger, hvor størstedelen af midlerne stammer fra en pung, der er forbundet med Binance på blockchain-analyseplatformen Arkham Intelligence. Forslag fra eksperter går fra spekulationer omkring den anonyme skaber, Satoshi Nakamoto, til forsøg på at lokke dem ud.

Top  Meme-Token GME-Münze styrtdykker: Hvad sker der med den seneste GameStop-inspirerede kryptovaluta?

På en anden note satte Bitcoin-netværket en ny rekord med NFT-salg i december 2023, der oversteg 881 millioner dollars for første gang. Bitcoin NFT’er, kendt som Ordinals, er unikke i og med, at de er indskrevet direkte på individuelle satoshis, den mindste enhed af en bitcoin. Det er bemærkelsesværdigt, at dette skete på Bitcoin-blockchainen og ikke på den mere traditionelle Ethereum-blockchain.

Alt i alt tegner Bitcoin-blockchainen sig for en række usædvanlige og spændende hændelser, der skubber grænserne for kryptoteknologi.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button