AltcoinsCardanoDogecoin

Thailands regering er splittet omkring forslag til digitalt økonomistimulansprogram

Forvirring omkring den thailandske regerings plan om at deponere penge i borgernes digitale tegnebøger har skabt uenighed om hvorvidt den juridiske rådgivers godkendelse har fundet sted. Den lovmæssige rådgivning tilsigter, at regeringen har beføjelse til at gennemføre loven for kontantsubventionsordningen.

Ifølge The Nation har Council of State afgivet deres mening om regeringens ordning, der var imod lovgivningen om at fordele 500 milliarder baht ($14,3 milliarder) til alle over 16 år via et digitalt tegnebogsprogram. Kilden angav, at gennemførelsen af en lov til at låne disse penge for at håndtere en presserende økonomisk situation, som regeringen kalder det, ville være selvmodsigende.

Rapporten vil ikke blive offentliggjort, men regeringen kunne offentliggøre meningen.

Embedsmanden finansministerens kontor, Julapun Amornvivat, modsagde disse rapporter i Bangkok Post, og hævdede at den juridiske rådgiver gav grønt lys til premierminister Srettha Thavisins kontroversielle stimuleringsprogram.

Rådet argumenterede for, at det er regeringen, der har magten til at gennemføre loven for kontantsubventionsordningen, sagde han.

En anden rapport kom i dag ud, som angav, at Pakorn Nilprapunt, sekretær for Council of State, “afviste påstande om, at regeringens rådgivende bestyrelse har givet lov til lovgivning.” Nilprapunt fortalte reportere, at Rådets svar til finansministeriet var fortroligt. Kun ministeriet kunne offentliggøre detaljerne og tilføjede: “Det indeholder bestemt ikke noget indikation om et ‘grønt lys’.”

Kritikere har længe hævdet, at den foreslåede plan ville overtræde artikel 53. Det fastslår, at regeringen kun kan søge udenomsbudgetlån i presserende situationer.

Der er ikke givet nogen oplysninger ud over dette.

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Kan Cardano vende Bitcoin på hovedet? Grundlæggeren af Cardano udfordrer den dominerende krypto.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button