AltcoinsRipple

Ripple bliver guld sponsor for Digital Euro Konference 2024

Ripple Labs som guldponsor for Digital Euro Konferencen 2024

Digital Euro Association har netop meddelt, at Ripple Labs har tilsluttet sig som guldsponsor for den kommende Digital Euro Konference 2024 (#DEC24). DEA udtrykte stor begejstring over Ripples deltagelse og sagde: “Vi er glade for at have Ripple ombord som guldsponsor til Digital Euro Konferencen (#DEC24)! Deltag den 29. februar 2024 og mød branchens førende eksperter.”

Partnerskabet placerer fintech-virksomheden ved siden af Ernst & Young som den eneste andre guldsponsor for begivenheden. Ripples engagement i konferencen bliver yderligere understreget af deltagelsen af Anthony Ralphs, deres Lead Product Manager for Central Bank Digital Currencies (CBDC), der talte på sidste års konference.

Konferencen, som er planlagt til den 29. februar 2024 på Frankfurt School of Finance & Management, vil behandle forskellige aspekter af digital valuta, herunder CBDCs, stablecoins og Commercial Bank Money Tokens (CBMTs). Formålet er at udforske fremtiden for penge, da økonomi og betalingssystemer i stigende grad skifter til digitale platforme.

Nogle af de prominente talere inkluderer Alexandre Stervinou (Banque de France), Miguel Fernández Ordóñez (tidligere guvernør for Bank of Spain), Sonja Davidovic (BIS Innovation Hub), Tao Sun (IMF), Basak Toprak (Onyx by JP Morgan), Kai Leichsenring (Citi Bank), Anikó Szombati (Central Bank of Hungary), Joachim Schwerin (EU-Kommission) og andre repræsentanter for førende finansielle institutioner og reguleringsmyndigheder.

Konferencen henvender sig til en bred vifte af publikum, herunder bankfolk, investorer, startups, finansielle organisationer og fagfolk inden for jura, regulering og digitalisering. Den vil give deltagerne mulighed for at få indblik fra branchens ledere og politiske beslutningstagere i spidsen for innovation inden for digital valuta.

Top  Bitcoin-Kurs stieg auf fast 60.000 US-Dollar: Altcoins profitieren von der Rallye

DEA, en tænketank specialiseret inden for kryptoaktiver, stablecoins, CBDCs og andre former for digital valuta, spiller en afgørende rolle i fremme af vidensudveksling og offentlig forståelse på området for digital valuta. Ripples deltagelse som guldmedlem af DEA er et vidnesbyrd om deres engagement i at forme fremtiden for digitale valutaer.

Ripples sponsorskab af Digital Euro Konferencen understreger deres strategiske position i landskabet for digitale valutaer. Ved at samarbejde med vigtige finansielle aktører og bidrage til afgørende samtaler om fremtiden for penge styrker Ripple deres rolle som en betydelig indflydelse inden for digital finansverdenen.

Ripples bidrag til en DEA-whitepaper om CBDCs og privatliv blev fremhævet i marts 2023. Derudover blev Ripples deltagelse i National Bank of Georgia’s digitale Lari-pilotprojekt anerkendt af DEA i november 2023.

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button