AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Bullish Signs for Solana as Developer Activity Reaches All-Time High

Solana-prisprognose, da udvikleraktiviteten når ny højde – et bullish signal for SOL?

Solana-prisen er faldet med 3% inden for de sidste 24 timer og er faldet til $97,37 på en dag, hvor det brede krypto-marked er faldet med 0,5%. På denne baggrund har SOL faldet med 10% på en uge og med 14% inden for de seneste to uger, men altcoin’en ligger stadig højt med en imponerende stigning på 41% inden for de sidste 30 dage og med 500% inden for det seneste år.

Disse tal kommer i kølvandet på et nyligt indlæg fra Solana, der viser, at udviklingsaktiviteten på deres netværk nåede en all-time high i 2023, hvilket indikerer den stærke vækst, deres økosystem nyder godt af. Og med markedet, der forventer, at en rally i forbindelse med en Bitcoin ETF snart vil indtræffe, kunne SOL meget vel begynde at stige kraftigt igen meget snart.

Solana er i øjeblikket i en blandet position, idet den lige så vel kan stige som falde fra dette punkt, ifølge dens indikatorer. Dens relative styrke indeks har stagneret omkring 50, efter at være steget en smule i de foregående par dage. På trods af vanskeligheder med at genoptage momentum på kort sigt, fortsætter SOLs 30-dages gennemsnit med at stige ud over deres 200-dages gennemsnit. Med andre ord forbliver SOL stadig inden for en ekspansiv fase og kan vende tilbage til vækst, når dens aktuelle dyk har spillet ud. Det er også opmuntrende, at SOLs handelsvolumen på 24 timer forbliver relativt høj på $3 milliarder sammenlignet med kun $300 millioner tilbage i oktober. Dette viser en vedvarende interesse i Solana. Derudover er det også opmuntrende, at møntens supportniveau er steget konsekvent i de seneste måneder, hvilket antyder, at eventuelle fald sandsynligvis vil være små.

Top  Dogecoin: Steht die Meme-Kryptowährung vor einer schwierigen Phase?

Der er masser af fundamentale grunde til, at Solana-prisen sandsynligvis vil fortsætte med at stige på mellemlang til lang sigt, især når udviklingsaktiviteten på Solana nåede nye højder sidste år. En anden strøm af støttende data er, at Solanas samlede værdi, der er låst fast, steg med omkring 550% i 2023.

Selvom SOL er en af de mest lovende store tokens på markedet lige nu, er det ikke den eneste altcoin med stort potentiale. Der er en række stærke presale tokens tilgængelige i øjeblikket, hvoraf nogle opbygger meget god momentum, mens de bevæger sig hen imod notering. Et af de mest interessante er Meme Kombat (MK), en ERC-20 meme-token, der også fungerer som en form for social betting-platform. Det har rejst lidt over $6,5 millioner i deres presale, som er ved at afsluttes inden for de kommende uger.

Når Meme Kombats platform lanceres, vil brugerne kunne satse på AI-genererede kampe mellem meme-karakterer, hvor vinderne vil tjene MK-tokens som deres belønning. Ved at anvende AI vil Meme Kombat randomisere kampenes udfald, mens brugen af Ethereum blockchain betyder, at resultaterne vil være offentligt synlige og gennemsigtige. Indehavere af MK vil også kunne stake tokenet og dermed tjene en passiv indkomst samt eventuelle gevinster.

Muligheden for at Meme Kombat kan være meget profitabel for spillerne er en af årsagerne til, at deres presale er gået så godt. Deres anvendelse af virale memes og en legende community-ledet markedsføring hjælper også. MK er i øjeblikket tilgængeligt til $0,279 per token, en pris der måske ender med at virke meget billig, når mønten listes på handelsplatforme senere på året.

Top  Kamala Harris' chancer for at vinde det kommende amerikanske præsidentvalg stiger markant efter debat med Trump

Disclaimer: Crypto er en aktivklasse med høj risiko. Denne artikel er kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du risikerer at miste hele din kapital.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button