AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Ekspert: Bitcoin kan nå $500.000 inden for de næste fem år

Den erfarne crypto-analytiker Tom Lee har forudsagt, at Bitcoin inden for de næste fem år kan nå en værdi på $500.000.

Under en interview på CNBC’s “Squawk Box” forudsagde Lee, at Bitcoin kunne nå op på $100.000 og måske endda $150.000 inden for det næste år. Han tilføjede desuden, at det potentielt ville være opnåeligt at nå et niveau på omkring $500.000 inden for de næste fem år.

Lee begrundede sin forudsigelse med den endelige udbud af Bitcoin og den forventede massive stigning i efterspørgslen efter Bitcoin efter forventningen om godkendelsen af Bitcoin spot ETF’er.

Han forudsagde i oktober, at den forventede efterspørgsel efter Bitcoin, hvis ETF’er blev godkendt, kunne nå op på omkring $100 millioner om dagen. Han nævnte også, at den forestående halvering af Bitcoin forventes at reducere den daglige udbud af Bitcoin til omkring 12 millioner.

På spørgsmålet om, hvorvidt personer, der traditionelt købte Bitcoin gennem børser som Coinbase, ville fortsætte med at gøre det efter forventningen om godkendelse af Bitcoin spot ETF’er, sagde Lee, at den yngre generation af investorer ønsker at være herre over deres egne nøgler. Den ældre generation vil formentlig stadig købe Bitcoin gennem offentlige markeder og offentlige proxyer, forudsagde Lee.

Robert Kiyosaki, forfatter til “Rich Dad Poor Dad,” har også udtrykt begejstring for den forestående godkendelse af spot Bitcoin ETF’er og har givet udtryk for forventningen om, at Bitcoin vil nå op på $150.000 snart.

Med flere forudsigelser om at Bitcoin kan nå op på et højt niveau, er der stor spænding omkring fremtiden for den populære kryptovaluta.

Top  Bitcoin Spot ETFs: Galaxy Digital afslører potentialet for et nyt kryptozeitalter

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button