BitcoinKrypto News

Bitcoin ETF godkendt: Kan kursen nå over 50.000 dollar?

Den Bitcoin ETF er blevet godkendt. Den amerikanske børsmyndighed SEC har i går i en forvirrende proces godkendt 11 forskellige formueforvalteres ansøgninger om Bitcoin Spot ETF. Bitcoin-kursen reagerede først meget forsigtigt, men steg massivt efter nogle timer.

Hvordan bevægede Bitcoin-kursen sig efter ETF-godkendelsen?

Bitcoin Spot ETF’erne er officielt blevet godkendt af den amerikanske børsmyndighed SEC. I en langvarig proces, som du kan læse om i vores livestream fra i går, kom det til en endelig godkendelse. På tirsdag opstod der på grund af en hack af SEC’s Twitter-konto en falsk melding fra SEC selv om, at ETF’erne allerede var blevet godkendt.

Bitcoin Kurs in den letzten 24 Stunden, Quelle: TradingView
Bitcoin-kursen i de sidste 24 timer, Kilde: TradingView

Bitcoin-kursen viste først en tilbageholdende reaktion. Årsagen var den ekstreme forvirring i timerne og minutterne efter godkendelsen. SEC’s handling virkede ekstremt amatør-agtig. Men omkring midnat steg Bitcoin-kursen derefter til 47.000 dollar.

Hvordan går det med kryptomarkedet?

Mens Bitcoin-kursen reagerede forholdsvis tilbageholdende, kunne de alternative mønter hurtigt stige markant. Vi ser høje enkeltcifrede og delvist to-cifrede procentvise stigninger inden for 1 til 2 timer.

I de kommende dage kan stemningen på markedet forblive bullish. Markedet kan efter den ekstreme forvirring i de sidste 2 dage trække vejret lidt. Men et dump nedad synes også muligt.

Kan Bitcoin-kursen stige til over 50.000 dollar?

Bitcoin-kursen kan i de kommende dage opleve en markant stigning. Hvis de første millioner institutionelle investorer strømmer ind i ETF’er, kan efterspørgslen opfylde forventningerne eller endda overstige dem.

Så kunne vi opleve en bullrun, der bringer Bitcoin-kursen over 50.000 dollar eller endda op på 55.000 dollar. En korrektion nedad synes sandsynlig. Kraftige stigninger er dog især mulige på mellemlang sigt, og selv det tidligere højeste niveau kan angribes i de kommende uger.

Top  Kryptovaluta: Bitcoin falder, mens Bitcoin Cash og Ethereum stiger - læs de seneste kurser her!

Indtrædelsen i BTC-investeringen er nu meget enkel! Bare slut dig til Bitget, afslut verificeringen af din identitet og foretag betalinger med din bank-, debet- eller kreditkort – alt sammen mens tingene forbliver sikre med krypto-tegnebøger. Mange mennesker bruger denne enkle metode til at få adgang til Bitcoin. Se vores trin-for-trin vejledning til køb af Bitcoin på Bitget!

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button