AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

Yuga Labs, BAYC, CryptoPunks – Top NFT Nyheder i Dag – 12. januar 2024

Yuga Labs skabte en stor ståhej, da de annoncerede en ny Ethereum-markedsplads i samarbejde med Magic Eden sidste november. Desværre har de endnu ikke givet flere detaljer om lanceringstidspunktet for den nye markedspads. Ikke desto mindre har der været en vis opstandelse omkring kvaliteten af den nye trailer, der blev udgivet for Bored Ape Yacht Clubs Otherside-projekt. Efter at have modtaget kritik fra brugerne udgav Yuga Labs en remasteret version af traileren. Selvom reaktionerne var noget blandede, syntes mange at være mere tilfredse med denne nye version.

CryptoPunks har lanceret en ny central platform, der fungerer som et arkiv og en levende kilde til projektoplysninger og initiativer. Denne platform er blevet skabt i samarbejde med Alright Studio og har allerede nogle sektioner oppe, mens andre stadig er under udvikling. Derudover har Bored Ape Yacht Club og CryptoPunks begge oplevet en betydelig stigning i salget inden for det seneste døgn, hvilket har resulteret i, at begge kollektioner er blandt dagens bedste præsterende samlinger, når det kommer til salgsvolumen.

Alt i alt har det været en god dag for Yuga Labs i NFT-verdenen.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Polychain Capital investerer $38 million i Movement Labs for at bringe Facebook's Move Virtual Machine til Ethereum-økosystemet.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button