BitcoinKrypto News

Bitcoin Group oplever nedgang i rang efter stor trendudvælgelse – hvad betyder det?

Bitcoin Group faldt i rang fra 11 til 21

Bitcoin Group er en del af boerse.de-Signale Aktien Deutschlands 311 titler omfattende investeringsunivers. Ved den seneste trendevaluering den 12.01.2024 faldt titlen fra 11. pladsen til 21. pladsen.

Musterdepot for boerse.de-Signale Aktien Deutschland styres af BOTSI®-Advisor, en investeringsrobot udviklet til aktiv styring af aktieporteføljer baseret på nyeste videnskabelige erkendelser om trendfølgning.

16,8% gennemsnitlig årlig gevinst siden 1999

BOTSI® står for Best of Trends System Investment, og det styrede Musterdepot for boerse.de-Signale Aktien Deutschland har i gennemsnittet opnået en gevinst på 16,8% årligt siden 1999. Alle historiske handler er tilgængelige online, og Musterdepotet investerer i op til ti af de stærkeste trends inden for tyske aktier og kan nemt gengives.

Tilmeld dig for risikofri login

Med en gratis og helt uforpligtende tilmelding til boerse.de-Signale Aktien Deutschland får du på få minutter fuld adgang til det store online-område samt de seneste anbefalinger. Drag fordel af de stærkeste trends inden for tyske aktier!

Kilde: boerse.de

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Bitcoin-analytiker advarer om mulig nedgang, selvom prisen stiger og nærmer sig kritiske niveauer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button