AltcoinsCardanoDogecoinEthereum

Fantom Network annoncerer en 90% reduktion i krav til validatorer – fremhæver decentralisering og forebyggelse af angreb.

Fantom Network annoncerer en betydelig reduktion på 90% af kravene til validering, hvor aktiverne, der kræves for at køre en selvstakende knude, reduceres til 50.000 FTM fra 500.000 FTM. Dette skridt gør det mere tilgængeligt at køre en Fantom-knude, da selskabet understreger decentraliseringens positive indvirkning på det overordnede netværk.

Ifølge selskabet står Fantom til at drage fordel af at nedsætte kravene for nodestyrere og den omfattende decentrale økosystem, idet det nævnes, at det blandt andet vil forhindre ondsindede angreb. Dette er et afgørende skridt for Fantom Network, som adskiller sig fra Ethereum ved, at i sidstnævnte bekræfter og pakker valideringer transaktioner, før de sender dem videre til andre for at blive enige.

Fantom Network beroliger bekymringer ved at positionere sig for fremtidens decentrale netværk uden kontrol fra enkelte validerende spillere. Sidenhen er der også bekymringer om en nedgradering i processen med at indrullere nye validerende uden en nedgang i ydeevnen med den nye udvikling.

I øjeblikket handles FTM til $0,40, hvilket betyder, at omkostningerne ved at blive en validerende er reduceret til ca. $25.000.

Indholdsfortegnelse

Konklusion

Fantom Network har taget et vigtigt skridt mod at gøre nodestyring mere tilgængelig og forebygge centraliserede spillere fra at kontrollere netværket.

Kilder

  • Twitter.com
  • Cryptonews.com

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Ethereum stürzt ab: Trendwende am Kryptomarkt nach Bitcoin-Rekordhoch

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button