AltcoinsCardanoChainlinkDeFiDogecoinEthereum

Chainlink annoncerer ny partnerskab med Circle for at lette tværkædestabil overførsel af USDC-token.

Chainlink integrerer Circle’s Cross-Chain Transfer Protocol for at muliggøre sikre overførsler af USDC-stablecoins på tværs af blockchain-netværk.

En ny integration for mere effektive transaktioner

Decentralized oracle platform Chainlink (LINK) har annonceret et nyt partnerskab med Circle, der muliggør nemme tværkæde-transfers af USDC-stablecoins. Denne integration af Chainlink’s Cross-Chain Interoperability Protocol (CCIP) og Circle’s Cross-Chain Transfer Protocol (CCTP) tillader USDC at flyde naturligt på tværs af blockchain-netværk og forener dermed likviditet. Dette ikke blot tilbyder en sikker måde at overføre USDC, men åbner også op for nye anvendelsesmuligheder for USDC, da udviklere nu kan bygge betalinger og andre DeFi-interaktioner.

Sikkerhed og interoperabilitet

CCIP fra Chainlink forbedrer blockchain-interoperabilitet ved at sammenkæde flere blockchain-netværk sømløst og sikrer samtidig præcis, manipulationssikker datatransmission på tværs af kæder ved hjælp af decentraliserede orakler. Dette understøtter store blockchain-netværk såsom Ethereum, BNB Chain, Avalanche og lag 2-netværk som Polygon og Arbitrum.

På samme vis er CCTP fra Circle designet til at lette native USDC-overførsler fra én kæde til en anden sikkert ved hjælp af brænding og prægning. Dette har indtil videre integreret forskellige interoperabilitetsfokuserede protokoller, herunder Celer Network, Wormhole og Li.Fi.

Positiv modtagelse af integrationen

Efter annonceringen reagerede stablecoin-samfundet positivt på integrationen. Brugere udtrykte begejstring over denne ‘gennemslagskraftige tilføjelse til tokenized stack’ og bemærkede, at dette partnerskab er ‘en stærk udvikling.’ Interessant nok kommer integrationen samtidig med, at Circle’s CEO, Jeremy Allaire, udtrykte optimismen ved World Economic Forum i Davos, Schweiz, for at amerikanske lovgivere vil godkende en stablecoin-lov i år.

Top  Analyse: Cardano's aktuelle Lage und zukünftige Aussichten

I en nylig udtalelse sagde han, at der er en “meget god chance” for, at amerikanske lovgivere godkender en stablecoin-lov i år. Han udtalte også, at stablecoins på mange måder er “dræberapplikationen” for blockchain-teknologi, og at vi begynder at se en bredere brug over hele verden.

Mens vi venter og ser, er denne integration af Chainlink og Circle et stærkt signal om den voksende betydning af effektive og sikre transaktioner på tværs af blockchain-netværk.

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Find Chainlink News og opdateringer her

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button