AltcoinsDogecoin

Elon Musks X Payments LLC får pengeoverførselslicens i Utah: Ambitioner om digital bankvirksomhed i USA

X Payments LLC modtager licens til pengeoverførsel i Utah

X Payments LLC, ført an af tech-mogulen Elon Musk, har netop modtaget pengeoverførselslicensen fra staten Utah. Denne licens trådte i kraft den 12. januar og markerer en fortsat ekspansion af virksomhedens ambitioner inden for digital bankvirksomhed i USA. Utah er nu tilføjet til listen over stater, hvor X Payments har opnået de nødvendige myndighedsgodkendelser, inklusive Wyoming, Rhode Island, Michigan, New Hampshire og Missouri.

Trods at have modtaget licenser i flere stater har X Payments endnu ikke aktiveret deres betalingsgateway, og der er ingen bekræftet startdato for deres tjenester. Mens finansbranchen har et stort vækstpotentiale, er der stadig ingen officiel bekræftelse af lanceringsdatoen for X Payments’ tjenester, men branchekendere forventer, at det vil ske inden for det kommende år.

Expansionsplaner
Elon Musk har udtalt, at erhvervelse af licenser i de tætbefolkede stater Californien og New York er en kompleks proces. Disse udtalelser antyder, at X Payments søger muligheder for at udvide deres finansielle tjenester til disse regioner.

Integration af kryptokurrency
Med deres eksisterende brugerbase ser X Payments ud til at være godt positioneret til at drive indførelsen af kryptokurrency, når platformen er fuldt operationel.

Udviklingen af X Payments
Elon Musk overtog X (tidligere kendt som Twitter) med løftet om at omdanne platformen til en “alt-i-en-app.” Musk ser X som en multipurpose-platform, lignende den kinesiske WeChat, der udover messaging også tilbyder betalingstjenester og muligheden for at bestille tjenester som f.eks. at bestille en taxa. Dette giver brugerne adgang til mange tjenester ud over ren social media.

X Payments har opnået betydelige fremskridt med at opnå statslige pengeoverførselslicenser i USA. I juni sidste år modtog virksomheden deres første licens i New Hampshire og har siden opnået tilladelser fra Arizona, Georgia, Maryland, Pennsylvania og Michigan.

Top  Coinbase vender tilbage til Hawaii: Nu kan beboere igen handle med kryptovalutaer

Dogecoin-kursen
I øjeblikket handles Dogecoin (DOGE) til $0,08091, hvilket afspejler en nedgang på 0,1 % inden for de seneste 24 timer. Mens DOGE nåede et 11-måneders højt på $0,1073 den 11. december 2023, oplevede det efterfølgende et fald til $0,0743. I den seneste uge har meme-mønten dog formået at bryde sin nedadgående trend og stiger med 2 %.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button