BitcoinEthereumEthereum ClassicKrypto News

Stigende ETH-handelsadresser og bullisk stemning: Hvad betyder det for fremtidig prisudvikling?

Ethereum (ETH) oplever stigende aktivitet på sit netværk, og interessen for handel med denne altcoin har nået sit højeste niveau siden november 2022. Selvom prisen på mønten har været stabil, har investorer fortsat med at købe.

Stigende netværksaktivitet og efterspørgsel efter Altcoins

I de seneste tre uger har Ethereum oplevet en stigning i netværksaktiviteten, og den 11. januar nåede efterspørgslen efter Altcoins sit højeste niveau på 13 måneder ifølge data fra Santiment. På denne dag blev der oprettet 636.480 nye adresser til handel med den førende altcoin, hvilket er det højeste antal siden november 2022.

Stigning i efterspørgsel og prisstigning

Den stigende efterspørgsel efter Ethereum den 12. januar faldt sammen med godkendelsen af den allerførste Bitcoin Spot ETF af den amerikanske børs- og værdipapirtilsynsmyndighed (SEC) den 10. januar. Ifølge CoinMarketCap førte dette til, at ETH-prisen steg til over 2.700 amerikanske dollars, det højeste niveau siden april 2022.

Vedvarende optimisme

Selvom Ethereum’s pris har været relativt stabil på det seneste, forbliver optimismen blandt investorer høj. Dog viser data, at mønten fortsat er sårbar over for prisudsving på grund af betydelig volatilitet.

Bullish stemning på derivatemarkedet

På derivatemarkedet afspejler den nuværende bullish stemning sig i stigende futures’ open interests for Ethereum. Ifølge data fra Coinglass er ETH’s open interest steget med 17 % siden ETF-godkendelsen og ligger på det højeste niveau siden oktober 2022, svarende til 8,81 milliarder amerikanske dollars.

Der er fortsat en generel positiv stemning omkring Ethereum, på trods af de mindre prisbevægelser og den øgede markedsvolatilitet. Investorer holder fast i mønten, og netværksaktiviteten forbliver høj.

Top  XRP eksploderer på Gemini og når 50 US-dollar efter gennotering - find ud af hvad der er sket.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button