AnalyseBitcoin

Polygon (MATIC) oplever markant vækst i brugere og transaktioner: Hvad betyder det for prisen på MATIC (POL)?

Polygon (MATIC) dominerer brugererhvervelse i 2023

Den seneste rapport fra Flipside Analytics viser, at Polygon (MATIC) har opnået imponerende resultater, idet det har placeret sig på andenpladsen inden for brugererhvervelse i 2023. Dette mål er baseret på den registrerede brugernummer, som sporer antallet af nye tegnebøger, der er oprettet i et bestemt tidsrum i et blockchain-netværk. I dette tilfælde tjener det som en indikator for brugererhvervelsesraten og -accepten.

Det bemærkes, at Polygon har registreret 15,2 millioner nye brugere i 2023, hvilket er en stigning på 50 % i forhold til Bitcoin, der kun havde 10,6 millioner nye brugere i samme periode. Dette markante tal viser, at Polygon-netværket tiltrækker nye netværksdeltagere hurtigere end Bitcoin og dets Layer-2-konkurrenter.

Desuden har Arbtrium (ARB), Optimism (OP) og Base også gjort det til top-8-listen over projekter med den bedste præstation i forhold til brugerudvidelse. Dette understreger vigtigheden af Layer-2-skaleringsprojekter som en af de hurtigst voksende sektorer i kryptoområdet.

Med den stigende brugernummer kan der forventes en øget markedsefterspørgsel efter MATIC (POL)-tokenet, da disse nye markedsdeltagere med tiden begynder at intensivere deres netværksbrug.

Nye brugertransaktioner på Polygon stiger

Da de 15,2 millioner nye Polygon-netværksdeltagere begynder at bruge MATIC til daglige transaktioner, kan det organisk vækst af markedsefterspørgsel på lang sigt have en positiv indvirkning på priserne. Dette bekræftes af en vigtig datatrend på kæden, som viser, at Polygon har begyndt at registrere en betydelig mængde transaktioner fra nye brugere.

Ifølge IntoTheBlock udgjorde 37 % af de daglige Polygon (MATIC)-transaktioner i det forløbne måned transaktioner fra nye tegnebøger, der for første gang udførte transaktioner. Dette viser en stærk tiltrækning af nye brugere til netværket og en øget brug af MATIC-tokenet til transaktioner.

Top  Bitcoin-Hashraten når nye højder - Hvad betyder det, og hvad kan vi forvente?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button