AnalyseDeFiEthereum

Solana übertrifft Ethereum im 24-Stunden DEX-Volumen – Orca führt den Weg

Decentralized Finance (DeFi) er en levende og konkurrencepræget økosystem, der dagligt flytter milliarder af dollars gennem decentrale børser (DEX).

Ifølge data fra Solana (SOL) har Solana (SOL) for nylig overhalet Ethereum (ETH) i 24-timers DEX-volumen ifølge DefiLlama den 1. februar. De to konkurrenter har kæmpet en lang kamp om at tiltrække handlende og investorer i de seneste år.

Specielt skinnede Solana med en ugentlig volumenstigning på 15,34 %, mens Ethereum mistede 12,44 % af sit eget volumen. Dog ligger SOL-økosystemet stadig bag den anden største kryptocurrency i 7-dages DEX-volumen.

Solana havde et DEX-volumen på 5,518 milliarder dollars i de sidste syv dage, mens Ethereum ligger i spidsen med 7,971 milliarder dollars. Alligevel overgik SOL ETH i dagligt volumen med 1,461 milliarder dollars mod 1,443 milliarder dollars.

Orca fører Solanas DEX-volumen

Hovedpersonen i denne præstation er Orca (ORCA), Solanas førende decentrale børs. I det væsentlige steg Orca’s ugentlige DEX-volumen med næsten 50 % til 2,211 milliarder dollars handlet på deres platform.

Dette gør ORCA til den tredjestørste DEX efter ugentligt volumen, direkte efter Uniswap (UNI) og PancakeSwap (CAKE), der handlede henholdsvis 6,175 milliarder dollars og 2,259 milliarder dollars i løbet af de sidste syv dage.

Derudover er Orca med 726,83 millioner dollars nummer to i 24-timers volumen af alle decentrale børser. Protokollen er dermed ansvarlig for halvdelen af det samlede Solana-volumen.

I den forbindelse var Solana ansvarlig for næsten en tredjedel af det samlede daglige DeFi-volumen på 4,974 milliarder dollars. I mellemtiden opnåede ORCA næsten 10 % af det globale ugentlige DEX-volumen på 23,103 milliarder dollars.

Hvis Solana og Orca fortsætter dette stabile vækst, kan deres native token, SOL og ORCA, fortsat drage fordel heraf. Ethereum og Uniswap har domineret DeFi i lang tid, men nu truer to stærke konkurrenter deres ledelse.

Top  Vigtige amerikanske økonomiske data er i fokus denne uge

Selvom SOL i de sidste 24 timer oplevede en let tilbagegang på 4,46 % og bragte sin pris ned på 95,35 $, viser det samlede billede en mere lovende udsigt. Tokenet oplevede en stigning på 10,10 % i den forløbne uge, hvilket tyder på en robust og muligvis voksende interesse i Solana-økosystemet.

Denne stigning stemmer overens med det øgede DEX-volumen og platformens strategiske positionering inden for DeFi-branchen, som den seneste aktivitetsstigning viser. I betragtning af denne dynamik kan det aktuelle fald betragtes som en midlertidig tilbagegang inden for en bredere væksttendens.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button